Kvalitetskoordinator

Kvalitetskoordinator

Kvalitetskoordinator sökes till Lantchips


Svenska LantChips AB är ett familjeföretag med egen chipstillverkning i Södertälje. Produktionen omfattar olika snacksprodukter, men är i första hand känd för produkten och varumärket " Svenska LantChips". Företaget ägs av familjen Arnegård-Hansen och VD är Robert Arnegård.
Företaget omsätter ca 120 milj SEK och är idag 40 anställda. Svenska LantChips växer och kommer fortsätta att växa därför finns det goda möjligheter till att utvecklas tillsammans med bolaget.

För mer information om Svenska LantChips besök företagets hemsida på www.lantchips.com

Arbetsbeskrivning
Hos Svenska LantChips arbetar du i en mycket trivsam och spännande miljö där du tidigt får insyn i hela företagets struktur, då bolaget är relativt litet med korta beslutsvägar. Arbetsplatsen präglas av ett starkt engagemang och företaget har lyckats mycket bra med sina produkter. Svenska LantChips är en produkt som är mycket uppskattad av konsumenterna och därför populär ute på marknaden.

Din främsta uppgift i egenskap av kvalitetskoordinator är att bistå i det dagliga kvalitetsarbetet och se till att företaget uppfyller de mål och krav som ställs inom företagets rutiner i enlighet med företagets handbok, interna rutiner som BRC samt KRAV Standarderna

Dina huvudsakliga ansvarsuppgifter kommer att vara:
  • Daglig uppföljning av företagets rutiner i enlighet med företagets handbok, interna rutiner som BRC samt KRAV Standarderna
  • Kontrollera produktionsdokumenten samt verifiera att allt arbete i produktionen löper enligt rutinerna
  • Upprätthålla dokumentationen gällande allt från råvaror till färdiga produkter
  • Utföra interna revisioner, uppföljning av korrigerande åtgärder.
  • Utföra externa revisioner som BRC, KRAV, miljökontoret mm. samt uppföljning av korrigerande åtgärder.
  • Provtagning för intern/externa analyser enligt uppsatta rutiner för färdiga produkter, råvaror, vatten mm. samt sammanställning av provsvaren.
  • Ansvara för att kundreklamationer hanteras efter uppsatta rutiner samt sammanställning av dessa.
I rollen ingår även att arbeta framåt och söka förbättringar för att gynna företaget.

Vem är du?

Vi ser att du som söker gärna har en eftergymnasial utbildning inom livsmedel, kvalitet eller annan likvärdig utbildning. Du har tidigare arbetslivserfarenhet av kvalitets- och produktsäkerhetsfrågor inom produktionsverksamhet, helst livsmedel. Ett stort plus är att du är väl insatt BRC.

För att lyckas i rollen som kvalitetskoordinator är du ordningsam, analytisk och strukturerad. Du ska trivas med att arbeta med flera arbetsuppgifter samtidigt samt van att arbeta med uppföljning. Du ska ha lätt för att samarbeta och vara lyhörd för din omgivning och en vilja att utvecklas med företaget. För att kunna utföra dina arbetsuppgifter på ett tillfredställande sätt bör du ha mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift samt goda kunskaper i engelska. Vi ser också att du har mycket god datorvana.

Placeringsort: Södertälje, Stockholm

Omfattning: 100%, arbetstid mån-fre kl.08-17 med möjlighet till flex

Varaktighet: Tillsvidare med 6 mån provanställning.

Rekrytering
I den här rekryteringen har Svenska LantChips valt att samarbeta med Maxkompetens.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Carolina Löfgren på telefon 070-611 02 75 eller

Läs mer om oss på www.maxkompetens.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Maxkompetens
Sista ansökningsdag 19 sept 2020 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.