Ekonom inom anläggning och bygg

Ekonom inom anläggning och bygg

Erfaren Entreprenadingenjör till Veidekke

Vill du bygga framtidens reningsverk och bidra till renare vatten i Östersjön?
Hej!
Nu söker jag en engagerande och analytisk entreprenadingenjör! Mitt namn är Jenny Johansson och jag är arbetschef i projektet Nya Krav Himmerfjärdsverket. När du arbetar med mig har vi kommunikation och involvering som de viktigaste ledorden. Jag brinner för att se mina medarbetare växa så att vi kan skapa starka projektteam och utvecklas till att klara de tuffa situationer och utmaningar som kommer med detta viktiga projekt för en mer hållbar framtid!

Veidekke har tecknat avtal med Syvab för en omfattande om- och tillbyggnation av reningsverket Himmerfjärdsverket i Grödinge under projektnamnet Nya Krav Himmerfjärdsverket (NKH). Verket tar idag emot ca 120 000 m3 avloppsvatten varje dag. Verket är en högteknologisk anläggning som klarar dagens krav på effektiv rening men naturen och kommande generationer ställer högre krav på bättre rening av avloppsvattnet.

Projektet är uppdelat i dels en utförandeentreprenad för ombyggnationen samt en totalentreprenad för tillbyggnaden där båda delarna utförs i samverkan, och förväntas pågå fram till 2025.

Rollen som entreprenadingenjör
Veidekke Region Anläggning Öst söker nu en entreprenadingenjör till projektet Nya Krav Himmerfjärdsverket.

I denna roll kommer du att vara arbetschefens högra hand och i ett nära samarbete med henne bära ett spännande ansvar genom hela projektet. Du kommer fungera som samordnare och spindeln i nätet mellan olika funktioner och stötta verksamheten inom kontraktshantering och entreprenadjuridik. Du kommer att vara den samordnande kraften för underleverantörer och den egna personalen och ansvara för stabsfunktioner som ex. kvalitet, hållbarhet, utförande, tidsplanering, ekonomi och administration.

Kompetenser/kvalifikationer
För denna roll är branscherfarenhet ett krav och vi ser att du har minst 5 års erfarenhet från ledande befattning från mark-, anläggning- och betongarbeten. Vi ser gärna att du som söker har en byggteknisk bakgrund och att du är högskoleingenjör eller innehar en högre utbildning. Du har en flerårig erfarenhet från produktion där du tillförskansat dig kunskaper inom bland annat inköp, prognosarbete och planering. Har du dessutom erfarenhet av projektering och riskinventering av produktionstekniska lösningar är detta tjänsten för dig!

IT- kunskaper inom MAP, Officepaketet, Power Project och MS Project är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker en positiv och social person som agerar på ett förtroendeingivande och affärsmässigt sätt för att bygga långsiktiga relationer såväl internt i organisationen som med externa samarbetspartners. Du är ansvarsfull och har ett stort engagemang, och i din roll som ledare har du förmågan att motivera andra. Du värnar om nyttan för såväl din egen verksamhet som för kundens och du har ett affärsdriv och beslutsfattande i kroppen, där du kan och vågar göra smarta affärer. Då en stor del av arbetet kommer att bestå av att ge verksamheten stöd och trygghet är du proaktiv och arbetar strukturerat.

Veidekke - Bygger med hjärta
Till dig som vågar och vill göra skillnad, i vår bransch och i vår omvärld!

Veidekke är det stora, lilla företaget. Med musklerna men som alltid låter hjärtat visa vägen. Här är framtiden jämställd. Hållbarhet är inget modeord, det är handling. Hos oss är det viktigaste att alla får vara som hen vill, för det är då människor växer och bygger bra samhällen tillsammans.

Men vårt arbete är långt ifrån klart. Om vi ska fortsätta förändra byggbranschen behöver vi dina innovativa idéer och dina värderingar. Vi behöver din hjälp att fortsätta bygga med hjärta.

Hos oss blir du en del av en utvecklande och dynamisk arbetsplats med möjlighet till att utforska, samla kunskap, påverka och utveckla din fulla potential.

Vi erbjuder stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov.

Här utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda.

Vill du bli en del av Veidekke och arbeta i projektet som kommer att förbättra vår miljö?
Varmt välkommen med din ansökan!

Rekrytering
I den här rekryteringen har Veidekke valt att samarbeta med Maxkompetens.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Carolina Löfgren på telefon 070-611 02 75 eller

Läs mer om oss på www.maxkompetens.se.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Södertälje
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Maxkompetens
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.