MATSALSANSVARIG

MATSALSANSVARIG

Vill du jobba med ett härligt team i ett välskött, stabilt företag, dagtid måndag till fredag?

Matmästarna driver Volkswagen Groups lunchrestaurang på huvudkontoret i Södertälje där ca 350 lunchgäster serveras dagligen. Vi har även catering- och konferensutbud, frukost och en mindre matsal för affärsluncher.

Nu söker Matmästarna en ny engagerad medarbetare, för tjänsten som matsalsansvarig, som vill vara med och utveckla vår verksamhet ytterligare.

Du kommer att vara vårt ansikte utåt i matsalen, för våra gäster. Det är därför viktigt att du har en självklar servicekänsla och gillar gästkontakt. Du får gärna vara kreativ och ha öga för detalj. Du ska kunna arbeta i team, ta egna initiativ och tycka om att ha många bollar i luften. Och självklart är du intresserad av mat!

I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om vår matsal och sköta våra konferensbokningar i huset (smörgåsar, kaffe, lunch, kaffebröd). Du kommer att vara en viktig länk i vårt team. Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Arbetet innebär att ta eget ansvar för en del av verksamheten. Därför finns det också visst utrymme att påverka arbetets utformning. För rätt person finns det möjlighet att ta en större roll i verksamheten.

Arbetstid dagtid, måndag till fredag (klockan 7.00 – 15.45). Tjänsten finns i Södertälje.

Du bör ha minst 2 års yrkeserfarenhet och gärna kassavana då du kommer att stå en del i kassa under lunchen. Körkort är en fördel. Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning och är tillgänglig från mitten av augusti. Lön enligt överenskommelse.

Vi kallar till intervju löpande så ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan eller frågor till jenny@matmastarna.se eller 08-550 330 33. Mer information om oss finns på www.matmastarna.se
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.matmastarna.se
Sista ansökningsdag 1 sept 2022 (14 dagar kvar)