Lärare/ Instruktör till Maskinförarutbildning på ME-skolan

Lärare/ Instruktör till Maskinförarutbildning på ME-skolan

Vill du bli Lärare/Instruktör på vår utbildning till maskinförare på ME-skolan? Skicka in din ansökan redan idag!

Vi är inne i en expansiv fas inom ME-skolan och nya utbildningscenter byggs upp runt om i landet, just nu söker vi lärare till vår etablering i Södertälje. Skicka in din ansökan så kommer du att bli kontaktad av oss.

Arbetsuppgifter

Som maskinlärare kommer du att vara en del av den dagliga verksamheten på våra ME-skolan. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara att utifrån dina erfarenheter och kunskaper kring arbete med maskin och eller anläggningsarbete lära ut detta till gymnasie- och komvuxelever.
Arbetet innebär också en viss del administration. Till din hjälp kommer du att ha en rad stödsystem, mallar och skolplaner att följa och ha stöld genom. Det finns inget krav på lärarbehörighet, men möjligheten till vidareutveckling finns.

Vi söker dig
som
  • Har bred erfarenhet av anläggningsmaskiner och arbeten inom mark och anläggning.
  • Är intresserad av att jobba i en verksamhet bland ungdomar och vuxna.
  • Ser möjligheter i att utvecklas tillsammans med oss inom en modern branschutbildning till ett framtidsyrke
Tjänsten passar dig som har en lång och bred erfarenhet av branschen och som är intresserad av att utveckla framtidens maskinförare.
Mer info
Email Mejla ME-Skolan AB
Område Södertälje
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.meskolan.se
Sista ansökningsdag 22 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ME-skolan

ME-skolan AB är ett dotterbolag till bransch och arbetsgivarorganisationen Maskinentreprenörerna, som ingår i Svenskt
Näringsliv. Organisationen har drygt 4000 medlemsföretag i branschen. Vi utbildar med fokus på högsta tänkbara kvalité för att gymnasie och vuxenelever som går utbildningen ska ha en så hög anställningsbarhet som möjligt efter avslutat utbildning. Vi har i dagsläget 9 utbildningscenter/skolor runtom i landet och siktar på att bli några ytterligare under de närmaste åren. Just nu har vi drygt 30 anställda lärare och har behov av några ytterligare som vill vara med och utveckla vår utbildning tillsammans tillsammans med oss.
I våra utbildningar har vi den absolut senaste tekniken för att eleverna ska lära sig det som är aktuellt för att ha den högsta tänkbara anställningsbarheten.