Produktionsarbetare till kund i Vagnhärad

Produktionsarbetare till kund i Vagnhärad

Om tjänsten

Vår kund söker nu en truck-/hjullastarförare (gärna med traversutbildning) som tillsammans med två andra medarbetare ska hantera gods på lagret i Vagnhärad. Gillar du att jobba tillsammans i team under ett relativt snabbt tempo kan detta jobbet vara något för dig.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Lastning och lossning
  • Kontroll av dokumentation och material
  • Hjälpa till med lättare sågning av trämaterial utefter anvisningar
  • Plock och pack
GFL: ca 130kr/timmen

Om kunden

Mer information ges vid intervju

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att köra truck samt hjullastare sedan tidigare. Du är en van förare som på säkert och effektivt vis hanterar fordornen. Du är behärskar det svenska språket flytande både i tal och skrift. Det är meriterande ifall du har körkort B och tillgång till bil samt en traversutbildning. Vidare ser vi att du är en lagspelare med fallenhet att stötta upp för andra och att du har lätt för att ta till dig arbetsinstruktioner och direktiv både muntligt och skriftligt. Vidare bör du vara ansvarstagande och trivas med ett fysiskt arbete i en fartfylld miljö.

Krav för tjänsten är:
  • Truckerfaenhet, motvikt/hjullastare
  • Du är en problemlösare som gillar att ha kontakt med människor
  • Du kan svenska, i tal och skrift flytande
  • Du är ordningsam och bra på att administrera ärenden
Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef Linnea Hodin på linnea.hodin@logent.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.