Extrajobb till lager i Tumba

Extrajobb till lager i Tumba

Om tjänsten

Är du en person som har en annan huvudsaklig sysselsättning på 50% och vill ha ett fysiskt arbete som lagerarbetare? Vill du arbeta på ett spännande och utvecklande företag med sköna kollegor? Då kan detta vara något för dig!

Vi söker nu extraarbetare till vår kunds kyllager i Tumba. Det finns två olika avdelningar med olika temperaturer. En kylavdelning där temperaturen ligger mellan 2-4 grader och en frysavdelning (- 26 grader).

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att hantering av sortering, plock och pack av företagets produkter. Arbetet kommer även innefatta obekväma tider såsom kvällar samt helger, många tunga lyft, vilket innebär att du inte har några problem att arbeta fysiskt och hålla högt tempo.

Om kunden

Mer information ges vid en intervju.

Din profil

Vi söker dig som är självgående och har erfarenhet av lager och industri. För att trivas i rollen ser vi att du är van att arbeta i ett högt tempo och ser inga problem i att ta i om det behövs. Du ska även ha en god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta i team. Vidare är det viktigt att du har god fysik då arbetet innebär många tunga lyft. Vi ser även att du som person gillar ordning och reda samt gillar att ha många bollar luften.

Krav:
Annan huvudsaklig sysselsättning på 50%
Hanterar svenska språket obehindrat i tal och skrift.
Tidigare erfarenhet av lagerarbete.
Möjlighet att jobba obekväma tider
Lösningsorienterad och positivt tankesätt

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef Filip Norman på filip.norman@logent.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se