Bilmontör sökes till välkänd verkstad i Södertälje

Bilmontör sökes till välkänd verkstad i Södertälje


Nu söker vi en driven och kompetent utrustningsmontör till vår kund i Södertälje!

Om tjänsten
I tjänsten som montör består ditt dagliga arbete av att utföra leveransservice och tillbehörsmonteringar på nybilar från fabrik. Du kommer arbeta med montage av allt ifrån motorvärmare och dragkrokar till alkolås och skåpinredning. Det förekommer även elektriska inkopplingar vilket förutsätter det att du är trygg med fordonsel och kan tyda ett kopplingsschema. Tjänsten är på heltid och sträcker sig från november 2022 till 3:e april 2023, med god chans till förlängning. Arbetstiderna är måndag till torsdag 07:00-16.30 samt fredag 07:00-14:00.

Din profil
För att du ska lyckas i denna roll ser vi att du är ansvarstagande och drivs av att ge bästa möjliga service. Du har även en positiv inställning och besitter en god samarbetsförmåga mot både kollegor och kunder. Du behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift, samt har goda tal- och skriftkunskaper i Engelska. Du har B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet från tidigare montörsjobb där du har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Du har relevant fordonsutbildning alternativt erfarenhet inom mekanikeryrket sen tidigare.

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2021 omsatte Logent ca 1,9 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju, alternativt en digital intervju. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Kontaktperson Johan Martola
Telefon 0841003161
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.logent.se
Sista ansökningsdag 8 dec 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se