Lindberg & Son AB söker Platschef/Arbetsledare

Lindberg & Son AB söker Platschef/Arbetsledare

Vi söker dig som kan ansvara för verksamheten och arbetsleda tre medarbetare på vår återvinningsanläggning i Södertälje. Du ansvarar för kontakterna med befintliga och potentiella kunder, att maskinparken fungerar samt logistiken av in- och utgående transporter. Du har ett nära samarbete med kollegorna på huvudkontoret.

Vi tror att du är
gymnasieingenjör/maskinteknik eller motsv, du har erfarenhet från verkstadsindustri, kan maskiner och är trygg i ledarrollen. Du har lätt för att kommunicera, är strukturerad i ditt arbetssätt och van vid kundkontakter. Du kan logistik och kan hantera IT-baserade kommunikationsverktyg. Du har körkort och truckkort. Har du erfarenhet av återvinningsbranschen är det ett plus.

ÄR DU INTRESSERAD
ELLER KÄNNER DU NÅGON SOM KAN VARA DET?

Ansökningar skickas till ansokan@lindbergs.se

Svar emotses snarast och senast

Vill du veta mer ring Jörn
Lindberg 0707 250 350 eller Felix Lindberg 0736 50 11 90.
Mer info
Telefon 08-54566600
Email Mejla Lindberg & Son AB
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lindbergs.se
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lindberg & Son AB etablerades 1924 och är idag ett av Sveriges ledande företag inom återvinning av järn och metallskrot. Som familjeföretag i fyra generationer har verksamheten successivt byggts ut med anläggningar i Forsbacka, Södertälje, Gävle och Anderstorp.

Verksamheten omfattar även grossisthandel av metaller. Återvinning är en av de mest miljövänliga verksamheterna i ett modernt industrisamhälle och strävandena efter en god miljö blir därmed en integrerad del av verksamheten. Vi verkar för ökad användning av sekundärråvaror som sparar energi och ändliga resurser. Vi uttrycker det i vår slogan "Lindbergs – gruvan ovan jord"