Truckförare för kommande uppdrag

Truckförare för kommande uppdrag

Nu söker vi erfarna truckförare för kommande behov i Södertälje, alternativt Södermanland.


Arbetsuppgifter


Som truckförare är du en viktig del i ett logistikflöde. Du kommer att arbeta med materialhantering på kundföretagets lager.

Formell kompetens

För att vara aktuell för tjänsten är följande punkter ett krav:
  • B-körkort.
  • Erfarenhet som truckförare.
  • Truckkort med behörigheterna A1-4 och B1-6, även gärna D1.
Din bakgrund

Vi ser att gärna att du har erfarenhet från att arbete på lager, terminal, in- och utlastning. Då det kan förekomma tunga lyft behöver du ha god fysik.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Södermanland

Tillträdesdag

För kommande uppdrag

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (103 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.