Arbetsledare inom VVS till företag i byggbranschen

Arbetsledare inom VVS till företag i byggbranschen

Arbetsuppgifter

Du kommer vara ansvarig för allt VVS-arbete inom företaget och ha 3 till 5 anställda att arbetsleda. Som arbetsledare är du länken mellan byggets projektledaren och arbetslaget ute på byggena. Dina arbetsuppgifter består framförallt av att driva entreprenader som ledande montör och du har ansvar för inköp av material, samordning av tidrapportering och fakturering. Utöver detta kommer du även att arbeta med det dagliga installationsarbetet på företaget.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du arbetat med liknande arbetsuppgifter och är certifierad VVS-montör.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har kompetens inom installationer och projektledning och erfarenhet av arbete inom VVS eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Det är viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Anställning:
  • Placeringsort: Järna/Södertälje
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, 40 timmar/vecka
  • Tillträde: Omgående
  • Anställningsform: Direktrekrytering till kund
Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 mars 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett nytänkande och drivet byggbolag som grundades 2010. Dom har alltid kunden i centrum och upplever att kommunikation och service är lika viktigt som en effektiv projektledning och djup byggteknisk kunskap. Deras samlade erfarenhet är stor och från starten har dom drivit utvecklingen mot en mer hållbar verksamhet. De tar ansvar redan från projekteringsstadiet vidare till projektledning och produktion och utför både totalentreprenader såväl som utförandeentreprenader. Deras kunder är främst fastighetsbolag, stiftelser, industri, kommuner och landsting.