Administratör för omgående uppdrag

Administratör för omgående uppdrag

Är du en noggrann administratör som tycker om att hantera rutinärenden och varierad problemlösning inom administrationsområdet? I så fall kan den här rollen passa dig.

Om Lernia

Det finns många bemanningsföretag på marknaden, men endast ett Lernia. Som statligt ägt bolag är vi styrda av värderingar som i varje skede spelar in i hur vi arbetar. Vi litar på att du alltid gör ditt yttersta, så kan du lita på att vi gör vad vi kan för att vårt samarbete ska fungera så väl som möjligt. Hos oss ska du alltid bli bemött på ett schyst sätt, utan diskriminering eller dålig behandling. Som Lerniakonsult har du fördelen att kunna matchas med flera av våra kunder, i händelse av att ett befintligt uppdrag tar slut. Vi har kollektivavtal, vettiga försäkringar och friskvårdsförmåner.

Om tjänsten

Lernia söker en administratör som kommer att hantera diverse administrativa uppgifter som konsult hos vår kund. Till en början kommer du att lära dig de system som företaget använder genom att assistera den övriga verksamheten men med tiden kommer du att kunna arbeta självständigt och ta mer ansvar.

Vi söker dig som vill arbeta med administration i framtiden och ser värdet i att ständigt lära dig nya moment av företagets olika internsystem samt utveckla lösningar för att bemästra både rutiner och avvikelser. Då det stundtals är en hög arbetsbelastning är det viktigt att du kan hantera både ett högt tempo och lugna perioder med stort engagemang.

I rollen kommer du att hantera följande arbetsuppgifter:

Administration
 • Utskrift arbetsorder
 • Bevakning av sändningar och orderflöden
 • Kontroller och felsökning
 • Orderregistrering
 • Uppdatering och databehandling
Krav
 • Erfarenhet av och/eller utbildning inom administration
 • Datakunskaper
Meriterande
 • Vana att hantera administrations- och logistiksystem
Om anställningen
 • Omgående
 • 6 månaders provanställning
 • Heltid
 • Dagtid
 • Stationeringsort Södertälje
Om dig

Som person är du ansvarsfull, noggrann och ordningsam. Du har en positiv och ödmjuk inställning och tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp. Du är alltid mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete.

Information

Intervjuer och urval sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via lernia.se. Ansökningar tas endast emot via hemsidan.
Ansvarig rekryterare hanna.karlsson@lernia.se

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Tack vare vår breda rekryteringsbas och våra marknadsanpassade utbildningar kan vi snabbt och träffsäkert förse svenskt näringsliv med rätt kompetens. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären. Vi får människor, företag och organisationer att utvecklas och växa - tillsammans formar vi framtiden!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.