Lantmännen Maskin söker Mekaniker i Södra Stockholm

Lantmännen Maskin söker Mekaniker i Södra Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Arbetsbeskrivning: Vi söker nu mekaniker/tekniker till Lantmännens anläggning i Grödinge. Vi söker dig som är intresserad av varierande arbetsuppgifter och av att arbeta på ett företag som värnar om sin personal och dess trivsel.

I arbetsuppgifterna ingår allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av lantbruksmaskiner. Du bör ha fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon. Arbetet sker både i verkstad och ute på fält hos våra kunder. Datorvana är önskvärt då mycket av felsökningen är via dator.

Arbetets omfattning: Placeringsort är Stockholm och tjänsten är på heltid, arbetstid 7-16.

Din profil

Kompetenskrav: Det är viktigt att du är kunnig inom el/hydraulik samt att du kan läsa schema för dessa. Du förstår manualer både på svenska och engelska, har datorvana och lägst B-körkort. Du hanterar svenska i tal och skrift obehindrat.

Vi vill att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus, i arbetet ingår daglig kundkontakt. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig. Lantmännen erbjuder utbildningar både internt som externt, för att du alltid ska ha kunskap om de senaste maskinerna som vi erbjuder våra kunder.
Personliga egenskaper:
  • Serviceinriktad
  • Lösningsfokuserad
  • Strukturerad och ordningsam
  • Glad och kommunikativ
  • Hjälpsam
Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på telefon 073-365 68 32 eller emily@2Complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Sökord: maskintekniker, tekniker, mekaniker, fordonstekniker
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 37 miljarder kronor på årsbasis. Genom att vi har forskning och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi ta ansvar från jord till bord. www.lantmannen.com

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor i ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad.