Nu söker vi en depåchef för elverksamheten på våra depåer i Eskilstuna och Södertälje!

Om tjänsten

Tjänsten innebär att du, tillsammans med underställd personal, kommer att arbeta med service och uthyrning av elutrustning. I rollen som depåchef har du resultat- och budgetansvar för vår elverksamhet på depån och du har formellt personalansvar. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat kalkylarbete/anbud, att ta fram materialspecifikationer samt att beräkna och färdigställa ritningar utifrån kundens önskemål och behov.

Då vår målsättning är att växa inom branschen och utveckla vår verksamhet ingår kundbesök och bearbetning av den lokala marknaden som en viktig del i ditt arbete.

Om dig

Du har erfarenhet av att leda personal och har förmågan att engagera och motivera dina medarbetare. Du är förtroendeingivande och skapar goda och långsiktiga relationer med kunder. Det är också viktigt att du är väl förtrogen med elinstallationsbranschen. Du behöver även ha viss företagsekonomisk kännedom för att kunna följa upp nyckeltal och resultat. Du har även erfarenhet av att arbeta med kalkyl/anbud.

Dokumenterad elutbildning och körkort klass B är ett krav. Har du kännedom om bygg- och/eller industribranschen, tillfällig el samt erfarenhet av försäljning ser vi det som en fördel. Allmän behörighet är meriterande.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Johan Lindroth, Regionchef, 0733-37 61 60,
Mer info
Kontaktperson Johan Lindroth, Regionchef
Telefon 0733-37 61 60
Område Södertälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (3 dagar kvar)