Fordonstestare till Södertälje

Fordonstestare till Södertälje

På KVD är vi helt övertygade om att de bästa bilaffärerna görs med bra magkänsla! Det bidrar vi till genom att förmedla vältestade bilar och låta marknaden bestämma priset genom online-auktion. På det sättet säljs redan fler än 26 000 begagnade bilar årligen på kvd.se. Vi siktar mot att sälja betydligt fler och nu behöver vi stärka upp med ytterligare en fordonstestare.

Vi söker nu en tillsvidareanställd fordonstestare för en heltidstjänst på vår anläggning i Södertälje.

Dina arbetsuppgifter

Produktion ansvarar för att leverera vårt högkvalitativa tekniska test av bilar och fritidsfordon och våra fordonstestare är en viktig del i våra framgångar. Genom vårt testförfarande och hantering av försäljningsobjekt skapar vi trygghet åt både säljande och köpande kunder. Vi jobbar helt märkesoberoende och hanterar en stor spridning av modeller, årsmodeller och fabrikat. Vi arbetar med att genomföra våra tester på produktionslina vilket innebär att du arbetar i grupp men med tydligt definierade arbetsmoment per arbetsstation. Våra huvudsakliga arbetsverktyg är iPads när vi genomför KVD-test på bilarna.

Erfarenhet och utbildning

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i liknande produktionsmiljö. Om du har arbetslivserfarenhet som bilmekaniker, servicetekniker och/eller besiktningstekniker är det en merit men inget krav. Du behöver ha B-körkort och vi ser gärna att du även har andra körkortsklasser. Du har goda kunskaper i svenska och vana av att kommunicera i både tal och skrift. Du behöver även ha god datorvana.

Din placering

Placeringsort är KVDs anläggning i Södertälje. Även arbete på KVDs övriga anläggningar kan förekomma.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag som är den 22 juni. Skicka därför din ansökan redan idag!

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juli (41 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

KVD är Sveriges ledande marknadsplats för begagnade bilar. Våra kundgrupper består av privatpersoner, företag, och myndigheter. Vi testar värderar och beskriver alla auktionsobjekt objektivt innan de läggs på auktion på kvd.se. I koncernen ingår även nordens ledande bilvärderingsbolag, Bilpriser samt KVDpro - auktioner för maskiner och tunga fordon.

KVD har idag ca 170 anställda och vi förmedlar årligen fler än 26 000 bilar genom kvd.se och 10 000 affärer genom kvdpro.com, till ett sammanlagt värde om 2,8 miljarder kronor. Genom Bilpriser görs varje månad 1,2 miljoner värderingar.