Diagnos- och Kvalitetstekniker, Kvdbil

Diagnos- och Kvalitetstekniker, Kvdbil

Kvdbil är en vägledande förnyare inom e-handel med begagnade bilar. Vi är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar och säljer varje år runt 26 000 bilar genom att vi erbjuder en enkel, trygg och transparent affärsmodell. Fordonsbranschen i stort genomgår just nu en omvandling för att kunna möta nya kundbehov och beteenden med ny teknik. Vi på Kvdbil behöver möta dessa förändringar med nya lösningar som adresserar hållbarhet, effektivitet och nya nyttjandeformer.

Är du redo för nästa utmaning? Har du tidigare erfarenhet inom fordonsmekanik och felsökning? Då kan det vara just dig vi söker!

Som Diagnos- och Kvalitetstekniker...

...kommer du att tillhöra avdelningen produktion som ansvarar för att leverera vårt högkvalitativa tekniska test av bilar och du kommer att vara en viktig del i våra framgångar. Genom vårt testförfarande och hantering av försäljningsobjekt skapar vi trygghet åt både säljande och köpande kunder. Vi jobbar helt märkesoberoende och hanterar en stor variation av modeller, årsmodeller och fabrikat. Vi arbetar med att genomföra våra tester på en produktionslina vilket innebär att du arbetar i grupp men med tydligt definierade arbetsmoment per arbetsstation. Du kommer utöver detta även att ansvara för att felsöka fordonen. Våra huvudsakliga arbetsverktyg är iPads när vi genomför KVD-test på bilarna. Då vår anläggning är relativt liten är det viktigt att även kunna hjälpa till där det behövs.

Vi söker dig som...

...gillar att arbeta i högt tempo samtidigt som du tycker det är en självklarhet att alltid göra ditt bästa och leverera god kvalitet. Givetvis har du båda fötterna på jorden och besitter en otrolig förmåga att se möjligheter istället för hinder. Att man kommer längst genom god kommunikation och samarbete sitter sedan länge i din ryggrad. Du är lugnet själv när det stormar och ses av många som en stöttepelare som står stadigt i både ur och skur. Att du är en tvättäkta lagspelare är en självklarhet och ditt motto "laget föret jaget" visar att du är en spelare att lita på. Att du dessutom är en glad och trevlig person som gillar att jobba gör att du passar in mycket bra hos oss.

Grundläggande krav...
  • Du har en dokumenterad och godkänd fordonsutbildning
  • Du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta som fordonsmekaniker
  • Du har erfarenhet att med diagnosverktyg göra felsökning av fordons elektroniska system (på olika bilmodeller och fabrikat)
  • Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med Lean-produktion
  • Du har hög teknisk kompetens och är en van problemlösare
  • Du har god datorkunskap och är van att arbeta i IT miljöer
  • Du pratar flytande svenska och engelska
Varför Kvdbil?

Vi har ett bra kollektivavtal, ett schyst förmånspaket och titt som tätt bjuds det på olika personalevenemang. Förutom trevliga kollegor lovar vi dig ett högt arbetstempo, en spännande tillväxtresa och en arbetsgivare som anser att det är viktigt med hållbarhet, vilket inkluderar både hållbara medarbetare och en hållbar miljö! Det som förenar oss är våra gemensamma värderingar; vi är nytänkande, omtänksamma, drivande och enkla. Vi ser vikten i att lyssna på varandra, hjälpa varandra och vet att en god idé är en god idé oavsett vem som framför den.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Hantverksvägen 24, Södertälje

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Lön: Marknadsmässig lön enligt kollektivavtal

Är du vår nästa kollega? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök tjänsten redan idag!

För frågor kring tjänsten kontakta Caroline Nilsson på 010-167 32 04 eller caroline.nilsson@kvdbil.se

Välkommen med din ansökan på jobb.kvd.se

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Caroline Nilsson
Telefon 010-167 32 04
Område Södertälje
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://kvd.se
Sista ansökningsdag 30 jan 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KVD är inne i en spännande tillväxtfas och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi är idag 175 anställda och ser fram emot att bli många fler.