Är du bilintresserad och har erfarenhet av försäljning!?

Är du bilintresserad och har erfarenhet av försäljning!?

Vi söker nu en ny härlig sprudlande medarbetare som är intresserad av en trygg och stabil anställning i ett bolag där tillväxt och utveckling är A och O! Du kommer snabbt att komma in i dina arbetsuppgifter, teamet och verksamheten då du har en hel bunt av underbara kollegor som med spänning väntar på att få lära känna dig!

Som Leveransmedarbetare...

...kommer att arbeta i vår leveransavdelning/kundmottagning där du ansvara för att våra kunder ska få ett så bra kundbemötande och kundupplevelse som möjligt!

Här tar vi emot auktionsvinnare som vill provköra, betala och hämta ut bilen de köpt via auktion samt kunder som vill lämna in sin bil till försäljning.

Vid leverans har vi möjlighet att hjälpa våra kunder med att teckna försäkringar, finansieringslösningar och garantier, samt hjälpa till med praktiska frågor som ägarbyten och omregistreringar.

Vi söker dig som...

...är ödmjuk, positiv, lyhörd och har en förmåga att bygga goda relationer. Du har helt enkelt ett stort intresse för att hjälpa människor och strävar alltid mot att uppnå högsta möjliga kundnöjdhet. För dig är god service inte en uppoffring, snarare en livsstil. Du drivs av att överträffa kundens förväntningar och anser att service är samma sak som försäljning. Försäljning är helt enkelt en naturlig del av dig, vilket kommer skapa ett enormt mervärde för våra kunder. Då du kommer att vara vårt företags ansikte och röst utåt har du naturligtvis en kommunikativ förmåga som gör dig både förstådd och förstående. Givetvis är du även en teamplayer som ser det som en självklarhet att man hjälper sina kollegor, laget före jaget är ditt motto.

Vidare ser vi gärna att du har...
  • Godkänd gymnasieutbildning
  • Arbetslivserfarenhet minst 5 år
  • Minst 2–3 års arbetslivserfarenhet av försäljning
  • Arbetslivserfarenhet av bilförsäljning (meriterande)
  • Stort fordonsintresse
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska
  • B-körkort
Om oss

Kvdbil har bedrivit försäljning av begagnade bilar på nätet sedan år 2000. Sedan dess har bolaget dubblat antal sålda bilar flera gånger om. 2020 förmedlade Kvdbil hela 26 000 bilar vilket motsvarar 500 bilar per vecka!

Varför Kvdbil?

Hos oss får du trevliga, lojala kollegor som gillar det vi gör och har kul på jobbet. Gemensam frukost minst en gång i veckan är en självklarhet. Vi har även ett bra kollektivavtal, ett ännu bättre förmånspaket och titt som tätt bjuds det på olika personalevenemang.

Det är högt i tak och alla får en bra inblick i vad som händer på företaget. Det som förenar oss är våra gemensamma värderingar; vi är nytänkande, omtänksamma, drivande och enkla. Vi ser vikten i att lyssna på varandra, hjälpa varandra och vet att en god idé är en god idé oavsett vem som framför den.

Förutom härliga kollegor lovar vi dig ett högt arbetstempo, en spännande tillväxtresa och en arbetsgivare som anser att det är viktigt med hållbarhet, vilket inkluderar både hållbara medarbetare och en hållbar miljö!

Våra kontor och anläggningar är "coronasäkrade" enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Övrigt

Tjänsteställe: Hantverksvägen 24, Södertälje

Start: Så snarat som möjligt

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Vi behandlar ansökningarna löpande så sök tjänsten redan idag!

För frågor kring tjänsten kontakta Caroline Nilsson, Anläggningschef Södertälje, på caroline.nilsson@kvdbil.se

Nu kör vi!!

Sök tjänsten och läs mer om Kvdbil på jobb.kvd.se

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Fordon, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://kvd.se
Sista ansökningsdag 25 sept 2021 (6 dagar kvar)