Vi söker operativ planerare med erfarenhet av tillverkande industri

Vi söker operativ planerare med erfarenhet av tillverkande industri

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi söker nu en operativ planerare för ett konsultuppdrag till vår kund i Södertälje. Är du analytiskt lagd och har erfarenhet av produktplanering i tillverkande industri kan detta vara något för dig

Rollen
Rollen som operativ planerare är en operativ och koordinerande roll med många kontakter där du ansvarar för att flödet mellan olika produktområden flyter så effektivt och smidigt som möjligt.

Du ska koordinera planeringen mellan olika avdelningar för att få ett balanserat flöde och även koordinera planeringen för produktionsflödet för ett eller flera produktområden. Du planerar och prioriterar för att maximera produktivitet och minska ledtider. I dina arbetsuppgifter ingår också att frisläppa och koordinera MRP-order samt planera materialinköp.

Bakgrund
För att bli framgångsrik i den här rollen behöver du ha erfarenhet av produktplanering i en tillverkande industri. Du bör också ha goda kunskaper i Excel och behärska både svenska och engelska i tal och skrift. I den här rollen kommer du att ha många kontakter med olika avdelningar och personer inom organisationen, därför är det viktigt att du är kommunikativ och har lätt att samverka med andra. Arbetet ställer också krav på din analytiska förmåga och skicklighet i att prioritera.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Sista ansökningsdag är den 10 juli 2019. Vi hanterar ansökningar löpande varför tillsättning kan komma att ske tidigare. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Frank Hemgren, 070-748 18 91
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 juli 2019 (22 dagar kvar)