Säljsupport/innesäljare till Knutwall Marking Systems AB

Säljsupport/innesäljare till Knutwall Marking Systems AB

Tjänstebeskrivning

Vill du utmanas i karriären på ett bolag med stora tillväxtambitioner och ambitiösa mål? Vi på Knutwall söker nästa nyckelspelare till teamet i Södertälje, är det du?

Vi är ett glatt och socialt team om sju personer. Vi jobbar hårt men ser även till att återhämta oss med lite padel-spel någon gång i veckan. Vi sitter i nyrenoverade lokaler och har ett inflyttningsklart kontor för dig, vår nästa kollega!

Erbjudande och arbetsuppgifter
Syftet med rollen är att utveckla den befintliga kundportföljen i vårt affärssystem samt att agera säljstöd för utesäljarna med administrativa uppgifter av olika slag. Kunderna du kontaktar befinner sig i huvudsak inom el- och industrisektorn.

Som Säljsupport/innesäljare kommer du kommer till exempel att:
  • Göra mailutskick och följa upp per telefon
  • Följa upp utesäljares kundmöten
  • Göra kundkonton
  • Hålla koll på orderinflöde och lägga order
Vi är ett flexibelt företag och vi vill att du ska växa hos oss. Har du rätt vilja och attityd är utvecklingsmöjligheterna stora. Det blir vad du gör det till!

Krav på person

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av service och/eller försäljning, kan vara från butik men gärna B2B. Som person är du positiv, disciplinerad och proaktiv. Du är en riktig fena på "kaffesurret" och älskar att prata med andra människor.
Det är meriterande om du kommer från elbranschen eller industrin, kanske arbetar du hos en grossist idag och är nyfiken på vidareutveckling.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Säljsupport/innesäljare.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Södertälje
Villkor: Fast lön

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Malin Öhman på 073-353 75 06. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Knutwall Marking Systems AB tillverkar märksystem för installationsbranschen i form av graverade skyltar samt kabel- & ledningsmärkning. Företaget startades på 70-talet men ingår idag i en företagskoncern med drygt 50 anställda. Vi har idag en av Sveriges största gravyrverkstäder med fokus på industriell märkning.
Vi expanderar och ser att fler efterfrågar våra produkter, med korta ledtider och ett personligt bemötande har vi tagit marknadsandelar och ser att vi kommer fortsätta växa. Vi bygger vår organisation och hoppas att du kommer bli en viktig pusselbit som tillsammans gör att vi växer och skapar nya relationer.

Sökord: Innesäljare, säljsupport, säljstöd, inside sales, inhouse sales, industri, elgrossist, skyltar, märkssystem, Knutwall