Teamledare till Leveransavdelning på Kvdbil!

Teamledare till Leveransavdelning på Kvdbil!

Kvdbil är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar; varje år säljer vi fler än 26 000 bilar. Våra kunder är privatpersoner, företag samt myndigheter. Våra auktionsobjekt testas, värderas och beskrivs grundligt innan vi lägger upp dem för auktion på kvdbil.se. I KVD-koncernen ingår även Sveriges ledande bilvärderingsbolag: bilpriser.se samt kvdpro.com - auktioner med maskiner och tunga fordon. Kvdbil utverkar konstant nya erbjudanden, där ett av de senare är leasing av begagnade bilar. Genom detta hjälper vi både säljare och köpare att göra en skönare bilaffär. Vi som bolag har en unik marknadsposition där vi fortsätter att utmana, utveckla och driva förändring i branschen. Arbetet på KVD genomsyras av våra värderingar; nytänkande, omtänksamma, drivande och enkla.

Vi växer! Vill du vara med!?

Vi söker nu en ny teamledare till vår leverans- och kundmottagning som ansvarar för direktkontakt med de kunder som besöker vår anläggning i Södertälje

Till leveransen kommer auktionsvinnare för att provköra, betala och hämta ut de objekt de köpt via auktion på kvd.se samt de kunder som skall lämna in sina objekt till försäljning. Vid leveransen har vi möjlighet att hjälpa dessa kunder med att teckna försäkringar, finansieringslösningar och garantier, samt hjälpa till med praktiska frågor som ägarbyten och omregistreringar.

Som teamledare är du en viktig del av vårt team. Förutom att ansvara för den dagliga driften på avdelningen kommer du även personligen arbetar intensivt med kundkontakt, både fysiskt och över telefon.

Personliga egenskaper

Vi söker efter dig som inte är rädd för att ta initiativ och beslut som leder gruppen mot nya höjder, även i stressiga situationer. Självklart besitter du förmågan att inspirera och lyfta andras prestationer samtidigt som du är en ordningsam och strukturerad person. Du lever och lär efter vårt mål att i varje enskild kundinteraktion leverera "den bästa kundupplevelsen". Du ser försäljning som en service och en naturlig del av varje möte med kund. Vi ser att du har en inställning och ambition där inget problem är för litet, inget behov är för stort.

För att du ska passa in och trivas hos oss gillar du att arbeta i högt tempo, har ett naturligt säljande förhållningssätt och tycker det är viktigt att ha kul på jobbet.

Erfarenhet

Vi tror att du har arbetat som butikssäljare eller haft en annan position där du tidigare arbetat med försäljning i en kundintensiv miljö.

Som teamledare ansvarar du för den dagliga driften på avdelningen och även om du inte kommer att ha personalansvar ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av detta då vi vid behov vill att du täcker upp och stöttar din närmaste chef.

Körkort och god datorvana är ett måste. Du behöver även kunna tala flytande svenska och engelska.

Bilintresse är ett plus, men absolut ingen avgörande faktor

Övrigt

Vi har kollektivavtal så du slipper fundera på saker som försäkringar och tjänstepension och det finns gott om trevliga kollegor som kan hjälpa när det behövs. Vi håller på att digitalisera hur man köper och säljer bilar och är därför både under ständig förändring och ständig tillväxt. Vi letar efter medarbetare som trivs med att driva förändring och leverera resultat.

Din arbetsplats är på vår anläggning som ligger på Hantverksvägen 24 i Södertälje.

Tjänsten är en anställning på heltid. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Vi tillämpar löpande urval så är du intresserad - skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 december 2019.

Sök tjänsten och läs mer om Kvdbil på jobb.kvd.se

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med rekryterings och bemanningsföretag.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 jan 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kvdbil är Sveriges ledande marknadsplats för begagnade bilar. Våra kundgrupper består av privatpersoner, företag, och myndigheter. Vi testar värderar och beskriver alla auktionsobjekt objektivt innan de läggs på auktion på kvd.se. I koncernen ingår även Nordens ledande bilvärderingsbolag, Bilpriser och SMART 365 samt Kvdpro - auktioner för maskiner och tunga fordon.

KVD-koncernen har idag ca 160 anställda och vi förmedlar årligen fler än 26 000 bilar genom kvdbil.se och 3000 affärer genom kvdpro.com, till ett sammanlagt värde om 3 miljarder kronor. Genom Bilpriser görs varje månad 1,2 miljoner värderingar.