Fordonstekniker med kunderfarenhet till Kvdbil

Fordonstekniker med kunderfarenhet till Kvdbil

ÄR DU REDO FÖR NÄSTA UTMANING? HAR DU TIDIGARE ERFARENHET SOM FORDONSTEKNIKER? DÅ SKA DU SE HIT!

Kvdbil är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Våra kunder är privatpersoner, företag samt myndigheter. På KVD är vi helt övertygade om att de bästa bilaffärerna görs med bra magkänsla! Det bidrar vi till genom att förmedla vältestade bilar och låta marknaden bestämma priset genom online-auktion. På det sättet säljs redan fler än 26 000 begagnade bilar årligen på kvd.se, och vi siktar mot att sälja betydligt fler!

Om tjänsten som fordonstekniker på kvdbil

Du kommer till största del att arbeta i vår produktion men ibland även hjälpa till i vår leverans- och kundmottagning

Avdelningen produktion ansvarar för att leverera vårt högkvalitativa tekniska test av bilar och fritidsfordon och våra fordonstekniker är en viktig del i våra framgångar. Genom vårt testförfarande och hantering av försäljningsobjekt skapar vi trygghet åt både säljande och köpande kunder. Vi jobbar helt märkesoberoende och hanterar en stor spridning av modeller, årsmodeller och fabrikat. Vi arbetar med att genomföra våra tester på produktionslina vilket innebär att du arbetar i grupp men med tydligt definierade arbetsmoment per arbetsstation. Våra huvudsakliga arbetsverktyg är iPads när vi genomför KVD-test på bilarna.

Till leveransen kommer auktionsvinnare för att provköra, betala och hämta ut de objekt de köpt via auktion på kvd.se samt de kunder som skall lämna in sina objekt till försäljning. Vid leveransen har vi möjlighet att hjälpa dessa kunder med att teckna försäkringar, finansieringslösningar och garantier, samt hjälpa till med praktiska frågor som ägarbyten och omregistreringar, både fysiskt och över telefon.

VI SÖKER DIG SOM..

..gillar att arbeta i högt tempo samt tycker det är självklart att alltid göra ditt bästa för att kunden ska bli nöjd! Du ser möjligheter istället för hinder samt har uppfattningen att man kommer längst genom kommunikation och samarbete. Att kunna kavla upp ärmarna när det behövs är viktigt. Likaså att du är en trevlig prick som sprider positivet och föregår med gott exempel.

Våra önskemål till dig

Du har erfarenhet av att arbeta i liknande produktionsmiljö. Att du har arbetslivserfarenhet som bilmekaniker, servicetekniker och/eller besiktningstekniker tar vi därför för givet. Har du dessutom erfarenhet av Lean så är tjänsten så gott som din...

Stort plus om du även har tidigare erfarenhet av kundmöten, gärna i en kundintensiv miljö.

B-körkort, god datorvana och att du kan tala flytande svenska och engelska både i tal och skrift är måsten.

Övrigt

Vi har kollektivavtal så du slipper fundera på saker som försäkringar och tjänstepension och det finns gott om trevliga kollegor som kan hjälpa när det behövs. Vi håller på att digitalisera hur man köper och säljer bilar och är därför både under ständig förändring och ständig tillväxt.

Tjänsten är en anställning på heltid. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Tjänstestället är på vår anläggning i Södertälje

Vi behandlar ansökningarna så snart de kommer in och intervjuar kandidater löpande.

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kvdbil är Sveriges ledande marknadsplats för begagnade bilar. Våra kundgrupper består av privatpersoner, företag, och myndigheter. Vi testar värderar och beskriver alla auktionsobjekt objektivt innan de läggs på auktion på kvd.se. I koncernen ingår även Nordens ledande bilvärderingsbolag, Bilpriser och SMART 365 samt Kvdpro - auktioner för maskiner och tunga fordon.

KVD-koncernen har idag ca 160 anställda och vi förmedlar årligen fler än 26 000 bilar genom kvdbil.se och 3000 affärer genom kvdpro.com, till ett sammanlagt värde om 3 miljarder kronor. Genom Bilpriser görs varje månad 1,2 miljoner värderingar.