Teamleader kundmottagning

Teamleader kundmottagning

Vi behöver en vikarierande teamleader till vår kundmottagning. Är du en hejare på att inspirera och lyfta andras prestationer? Vill du vara med och ge våra kunder ett kundbemötande i världsklass!? Sök tjänsten redan idag!

Om jobbet

Som teamledare i vår leverans- och kundmottagning kommer du att bli navet i teamet. Förutom att ansvara för den dagliga driften på avdelningen kommer du även arbeta intensivt med kundkontakt, både fysiskt och över telefon. Du kommer att ha ett tätt samarbete med anläggningschefen, vilken du även rapporterar till.

Till leverans- och kundmottagning kommer kunder för att provköra, betala och hämta ut de objekt de köpt via auktion på kvd.se samt de kunder som skall lämna in sina objekt till försäljning. Vid leveransen har vi möjlighet att hjälpa dessa kunder med att teckna försäkringar, finansieringslösningar och garantier, samt hjälpa till med praktiska frågor som ägarbyten och omregistreringar.

Plats: Hantverksgatan 24, Södertälje

Anställning: Vikariat på minst 1 år

Om dig

Vi söker efter dig som inte är rädd för att ta initiativ och beslut som leder gruppen mot nya höjder, även i stressiga situationer. Självklart besitter du förmågan att inspirera och lyfta andras prestationer samtidigt som du är en ordningsam och strukturerad person. Du ser försäljning som en service och en naturlig del av varje möte med kund. Vi ser att du har en inställning och ambition där inget problem är för litet, inget behov är för stort.

Vi tror att du har arbetat som butikssäljare eller haft en annan position där du tidigare arbetat med försäljning i en kundintensiv miljö. Som teamledare ansvarar du för den dagliga driften på avdelningen och även om du inte kommer att ha personalansvar ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av detta då du vid behov täcker upp och stöttar din närmaste chef.

Körkort för manuell växellåda och att du kan tala flytande svenska och engelska är ett krav. Bilintresse är ett plus, men absolut ingen avgörande faktor.

Om Kvdbil

Kvdbil är Sveriges största digitala aktör med begagnade bilar. I över 30 år har vi hjälpt människor och företag att köpa och sälja bilar. Och det är ingen hemlighet hur vi gör det - vi sköter hela bilaffären åt dig. Vi har sålt mer än 280 000 bilar på kvdbil.se och de har alla testats av våra professionella tekniker. Fordonsbranschen i stort har de senaste åren genomgått en omvandling för att kunna möta nya kundbehov och beteenden med ny teknik. På Kvdbil tycker vi det är viktigt att möta dessa förändringar med nya lösningar som adresserar hållbarhet, effektivitet och nya nyttjandeformer.

Om du klickar här kan du läsa mer om oss som bolag.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 nov 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KVD-koncernen (eller KVD som vi också kallas) består i dag utav fem bolag; Moderbolaget KVD of Sweden, Kvdbil, Kvdpro, Bilpriser samt Forsbergs Fritidscenter. På KVD of Sweden arbetar olika koncernfunktioner, vilka har som uppgift att supportera alla bolagen inom KVD-koncernen. Kvdbil är Sveriges största nätbaserade marknadsplats för värdering och förmedling av begagnade företags- och privatägda bilar. Vi hanterar hela bilaffären åt våra kunder och alla våra bilar är testade av professionella tekniker. Kvdpro är en digital marknadsplats för försäljning av fordon, maskiner, verktyg och branschrelaterade tillbehör inom åkeri, lantbruk, entreprenad, bygg och industri. Vi lägger stor vikt vid tillgänglighet och enkelhet för våra kunder oavsett var i landet man befinner sig. Bilpriser är Sveriges största och främsta aktör inom bilvärdering och vi hjälper privatpersoner, företag och bilhandeln genom en rad olika produkter och tjänster. Forsbergs Fritidscenter, som är KVDs nyaste tillskott, är idag Sveriges största försäljare av husbilar och husvagnar, både nya och begagnade.