Fordonstekniker Kvdbil

Fordonstekniker Kvdbil

Vi behöver stärka upp vårt team i produktion! Är du utbildad fordonstekniker och intresserad av en trygg och fast anställning? Tveka inte! Sök redan idag!

Om jobbet

Till vår anläggning i Södertälje söker vi en fordonstekniker till avdelningen produktion, som ansvarar för att genomföra vårt högkvalitativa tekniska test av bilar.

Vi testar alla märken och hanterar en stor variation av modeller, årsmodeller och fabrikat. Vi genomför våra tester på en produktionslina vilket innebär att du arbetar i grupp men med tydligt definierade arbetsmoment per arbetsstation. Våra huvudsakliga arbetsverktyg är iPads när vi genomför testerna på bilarna.

Plats: Hantverksvägen 24, Södertälje

Om dig
 • Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning och som har jobbat ett par år som fordonstekniker, gärna med felsökning och diagnostisering. Det är en fördel om du har jobbat med flera märken och årsmodeller.
 • Du behöver kunna tala, skriva och läsa svenska samt även behärska engelska, då många av de tekniska specifikationerna är på engelska.
 • B-körkort är ett krav.
 • Vi värdesätter noggrannhet, ödmjukhet och positivitet, och letar efter en lagspelare som trivs i en arbetsmiljö där det alltid finns något att göra.
  För frågor om tjänsten kontakta Caroline Nilsson, Anläggningschef, på +46101673204 eller caroline.nilsson@kvdbil.se.


  Om Kvdbil
  Kvdbil är en vägledande förnyare inom e-handel med begagnade bilar. Vi är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar och säljer varje år runt 26 000 bilar genom att vi erbjuder en enkel, trygg och transparent affärsmodell.

  Fordonsbranschen i stort genomgår just nu en omvandling för att kunna möta nya kundbehov och beteenden med ny teknik. Vi på Kvdbil behöver möta dessa förändringar med nya lösningar som adresserar hållbarhet, effektivitet och nya nyttjandeformer.
  Mer info
  Område Södertälje
  Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
  Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
  Sista ansökningsdag 10 okt 2022 (7 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  KVD-koncernen (eller KVD som vi också kallas) består i dag utav fem bolag; Moderbolaget KVD of Sweden, Kvdbil, Kvdpro, Bilpriser samt Forsbergs Fritidscenter. På KVD of Sweden arbetar olika koncernfunktioner, vilka har som uppgift att supportera alla bolagen inom KVD-koncernen. Kvdbil är Sveriges största nätbaserade marknadsplats för värdering och förmedling av begagnade företags- och privatägda bilar. Vi hanterar hela bilaffären åt våra kunder och alla våra bilar är testade av professionella tekniker. Kvdpro är en digital marknadsplats för försäljning av fordon, maskiner, verktyg och branschrelaterade tillbehör inom åkeri, lantbruk, entreprenad, bygg och industri. Vi lägger stor vikt vid tillgänglighet och enkelhet för våra kunder oavsett var i landet man befinner sig. Bilpriser är Sveriges största och främsta aktör inom bilvärdering och vi hjälper privatpersoner, företag och bilhandeln genom en rad olika produkter och tjänster. Forsbergs Fritidscenter, som är KVDs nyaste tillskott, är idag Sveriges största försäljare av husbilar och husvagnar, både nya och begagnade.