Extrajobb som kundmottagare

Extrajobb som kundmottagare

Är du bilintresserad och älskar att överträffa kundens förväntningar? Tveka inte, Sök redan idag!

Om jobbet

Du kommer tillhöra avdelningen Kundmottagning, och arbetsuppgifterna kommer att variera från att utföra enklare kontroller av nyinkomna bilar till kundmöten med köpande och säljande kunder.

Vi söker extrapersonal med B-körkort (manuell och automat) som kan jobba vid behov, både på vardagar och helger. Det är ett jobb som innebär omfattande kundkontakt och tidigare erfarenhet av butiksarbete och liknande är meriterande.

Plats: Hantverksvägen 24, Södertälje

Om dig

Vi söker dig som är engagerad, positiv och har en förmåga att bygga goda relationer. För dig är god service en självklarhet och du strävar alltid mot att kunden får den bästa kundupplevelsen i kontakten med oss.

Det är meriterande om du har ett visst bilintresse och om du har jobbat med service och kundkontakt tidigare.
För frågor om tjänsten kontakta Caroline Nilsson, Anläggningschef, på +46101673204 eller caroline.nilsson@kvdbil.se.

Om Kvdbil

Kvdbil är en vägledande förnyare inom e-handel med begagnade bilar. Vi är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar och säljer varje år runt 26 000 bilar genom att vi erbjuder en enkel, trygg och transparent affärsmodell.

Fordonsbranschen i stort genomgår just nu en omvandling för att kunna möta nya kundbehov och beteenden med ny teknik. Vi på Kvdbil behöver möta dessa förändringar med nya lösningar som adresserar hållbarhet, effektivitet och nya nyttjandeformer.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 10 okt 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KVD-koncernen (eller KVD som vi också kallas) består i dag utav fem bolag; Moderbolaget KVD of Sweden, Kvdbil, Kvdpro, Bilpriser samt Forsbergs Fritidscenter. På KVD of Sweden arbetar olika koncernfunktioner, vilka har som uppgift att supportera alla bolagen inom KVD-koncernen. Kvdbil är Sveriges största nätbaserade marknadsplats för värdering och förmedling av begagnade företags- och privatägda bilar. Vi hanterar hela bilaffären åt våra kunder och alla våra bilar är testade av professionella tekniker. Kvdpro är en digital marknadsplats för försäljning av fordon, maskiner, verktyg och branschrelaterade tillbehör inom åkeri, lantbruk, entreprenad, bygg och industri. Vi lägger stor vikt vid tillgänglighet och enkelhet för våra kunder oavsett var i landet man befinner sig. Bilpriser är Sveriges största och främsta aktör inom bilvärdering och vi hjälper privatpersoner, företag och bilhandeln genom en rad olika produkter och tjänster. Forsbergs Fritidscenter, som är KVDs nyaste tillskott, är idag Sveriges största försäljare av husbilar och husvagnar, både nya och begagnade.