Servicetekniker Södertälje

Servicetekniker Södertälje

KERO Pump är nu inne i ett expansivt skede och söker därför fler servicetekniker till vårt team. Du kommer vara en viktig del i serviceteamet som framför allt arbetar med service och installation av främst pumpar i olika system.

Rollen som servicetekniker innebär att du arbetar med bland annat felsökningar och reparationer av pumpar ute hos kund samt i vår serviceverkstad som ligger i Södertälje. Då Du är ansiktet utåt ser vi att Du är en social och noggrann person som behärskar svenska språket både i tal och skrift.

För att bli framgångsrik hos oss är Du:
  • Teknisk utbildad på gymnasienivå eller motsvarande yrkeserfarenhet
  • Erfaren av service, reparation, underhåll och/eller installation
  • Meriterande om Du är elbehörig samt erfarenhet av el, styr och regler, mekanik- eller rör/svetsarbeten
  • Datorvan
  • B-körkort
  • Driven och ärlig
  • Har en förmåga att jobba både självständigt och i team med kollegor
KERO Pump är ett familjeföretag som har sitt säte i Södertälje. Verksamheten är inriktad på installation, service, uthyrning och försäljning av pumpar, högtryckstvättar och städmaskiner. Kundbasen består av privata företag, bostadsrättsföreningar, kommuner och landsting samt privatpersoner.

Vi är certifierade enligt ISO 9001:2015, 14001:2015 & OHSAS 18001:2007 som är en internationell standard för kvalité-, miljö- och arbetsmiljöcertifiering.

Låter detta intressant? Tveka inte på att skicka in ditt CV med ett personligt brev till oss. Vid frågor angående tjänsten så är Du välkommen att kontakta Emma via telefon 08-55424440 eller maila din ansökan till: info@keropump.se För mer information besök oss på www.keropump.se
Mer info
Kontaktperson Emma
Telefon 08-55424440
Email Mejla Emma
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (39 dagar kvar)