Butikssäljare med byggkunskaper till K-rauta

Butikssäljare med byggkunskaper till K-rauta

Tjänstebeskrivning

Är du driven och ansvarstagande? Vill du arbeta i en roll som kombinerar försäljning med kundservice? Har du truckkort och kunskap inom byggmaterial. Då kan du vara den vi söker som säljare till K-rauta i Södertälje!

Beskrivning av arbetsuppgifter
PerformIQ söker för kunds räkning en säljare med byggkunskaper. Arbetsuppgifterna kommer innefatta påfyllning av byggmaterial, kundservice och försäljning. Du jobbar både ute i butik och inne på lagret på K-rauta i Södertälje. Tjänsten är en deltidsanställning på 30h/vecka.

I rollen som butikssäljare kommer du att:
  • bedriva försäljning inom ditt område
  • fylla på byggmaterial
  • sitta i kassa
  • städ
Krav på person

Vi söker dig som vill jobba med byggmaterial, försäljning och service. Vi ser gärna att du som söker är självgående, social och utåtriktad. Du tycker att kundnöjdhet är viktigt och bemöter andra professionellt och med glädje. Vidare ser vi att du som söker tjänsten är lösningsorienterad och handlingskraftig.

För att lyckas i rollen som butikssäljare krävs vidare:
  • flytande svenska i tal och skrift
  • truckkort A1-B4
  • byggkunskaper
  • kassavana
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Deltid, 30h/vecka
Arbetstid: Varierande arbetstider
Plats: Södertälje

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filippa Nielsen på mailadress filippa.nielsen@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 19 maj 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Byggvaruhuset K-Rauta erbjuder gedigna produkter och tjänster inom badrum, trädgård, verktyg, bygg och inredning