Butiksmedarbetare

Butiksmedarbetare

Är du en av våra nya stjärnor?

Vi söker nu tre ambitiösa och positiva lagspelare som vill vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder. Är du en av dem?

Vi har följande tjänster lediga vid vårt byggvaruhus i Södertälje:

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. 20 timmar/vecka.Vikariat
på drygt ett år. 28 timmar/vecka.

Semestervikariat på Byggavdelningen över sommaren med ev möjlighet till förlängning. 30 timmar/vecka.

Som butiksmedarbetare i varuhuset är dina främsta arbetsuppgifter att hjälpa våra kunder på bästa sätt. Det innebär bland annat försäljning, kassaarbete och varuexponering. Alltid med en servicenivå i världsklass! Du kommer att ansvara för att alla kunder lämnar varuhuset nöjda, att ge korrekt information till kunderna samt att arbeta för den bästa arbetsmiljön i varuhuset. Du kommer kontinuerligt uppdatera dina kunskaper samt lära ut dina kunskaper till kollegor och alltid utföra daglig drift i enlighet med våra rutiner och processer.

Du har gymnasieutbildning och datorvana, Dina kunskaper i svenska är goda i både tal och skrift och du behärskar även engelska. Vi önskar att du har arbetserfarenhet från liknande bransch där du arbetat med försäljning eller kassa. Kunskap inom bygghandeln och byggmaterial är mycket meriterande. Som person är du nyfiken, lyhörd, noggrann, kommunikativ och utåtriktad. Du har förmågan att hålla många bollar i luften och trivs att samarbeta med andra. Du har servicekänsla ut i fingerspetsarna och lever efter mottot att ingenting är omöjligt. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Känns någon av rollerna ovan som klippt och skuren för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Bifoga ett CV och några rader om dig själv.

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid alla våra rekryteringar tillämpar vi bakgrundskontroller. K-rauta värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Har du frågor kring någon av tjänsterna? Hör då gärna av dig till vår varuhuschef Adnana Karovic: adnana.karovic@k-rauta.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-Rauta har 16 byggvaruhus och hos oss hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke. Vi hjälper våra kunder från start till klart - oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden.

K-Rauta är ett helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern Kesko Oy. Vi öppnade vår första butik 1996 och nu finns vi över hela Sverige.

Med våra rötter i ett land och ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Att förtroende byggs på sikt och att ett handslag fortfarande gäller.