Underhållschef till Södertälje

Underhållschef till Södertälje

Beskrivning
Till vår kund i Södertälje söker vi nu en erfaren underhållschef med personalansvar.

Vår kund är en världsledande industrikoncern med krav på stor leveranssäkerhet. För att kunna hålla en hög leveranssäkerhet krävs också ett förebyggande underhållsarbete för att inte produktionsapparaten skall bli stillastående. Företaget arbetar med "Lean production"

Arbetsuppgifter
Underhållschefen kommer att ansvara för underhåll inom en produktionsavdelning. I arbetsuppgifterna ingår leda och fördela arbetet i en grupp besående av ca tio underhållsmekaniker. Du har ansvar för planering, framförhållning, fördelning av arbeten, delta och redovisa för ledningsgruppen och vara en bra chef.

Kvalifikationer
Du har erfarenhet av att vara chef gärna inom en stor industri. Du ska ha god teknisk och mekanisk kännedom och gärna en högskoleutbildning. Kunskaper i "Lean" är meriterande.

Villkor
För rätt person erbjuds stora karriärmöjligheter, hög lön och att arbeta i ett utvecklande team. Välkommen med din ansökan.

Jobzone erbjuder dig:
  • Arbete i ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Genom våra 50 kontor i Sverige och Norge personalförstärker vi över 2000 kunder per år i olika branscher och befattningar.
  • Arbete i ett företag vars målsättning är att skapa framgång för individer och organisationer, och vars vision är att vara branschens bästa arbetsgivare!
  • Arbete i en kultur som av våra medarbetare beskrivs som välkomnande och inkluderande.
  • Kollegor med stort engagemang och med höga ambitioner.
  • Arbete hos ett företag som självklart är auktoriserat, har kollektivavtal, försäkringar, förmåner med mera.
Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone och våra kunder!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 11 feb (20 dagar kvar)