Industriell beredare till Södertälje

Industriell beredare till Södertälje

Beskrivning
Till vår kund i Södertälje söker vi nu fler duktiga beredare. Vår kund är ett stort industriföretag med krav på hög leveranssäkerhet. Företaget befinner sig nu i en expansionsfas och behöver fler duktiga beredare till en produktionsanläggning inom bolaget.

Arbetsuppgifter
Som beredare förbereder du arbetet inom produktionsanläggningen. Detta innebär planering tillsammans med andra avdelningar såsom underhåll och produktion. Delta i projektarbeten inom anläggningen. Du ska säkerställa att alla produkter och delar förbereds och noteras i företagets produktionssystem. Alltså mycket administration.

Kvalifikationer
Du bör ha flera års erfarenhet av projektarbete inom industrin samt gärna teknisk bakgrund alternativt högskoleutbildning och vana av projektledning. Du bör ha bra kunskaper i Engelska även inom tekniska områden. Då du kommer att ingå i flera arbetsgrupper är det en stor fördel om du har god social förmåga och kan arbeta i högt tempo utan att släppa kravet på noggrannhet.

Villkor
För rätt person finns mycket goda karriärmöjligheter samt att utvecklas i en stimulerande miljö. Välkommen med din ansökan.

Jobzone erbjuder dig:
  • Arbete i ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Genom våra 50 kontor i Sverige och Norge personalförstärker vi över 2000 kunder per år i olika branscher och befattningar.
  • Arbete i ett företag vars målsättning är att skapa framgång för individer och organisationer, och vars vision är att vara branschens bästa arbetsgivare!
  • Arbete i en kultur som av våra medarbetare beskrivs som välkomnande och inkluderande.
  • Kollegor med stort engagemang och med höga ambitioner.
  • Arbete hos ett företag som självklart är auktoriserat, har kollektivavtal, försäkringar, förmåner med mera.
Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone och våra kunder!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 11 feb (19 dagar kvar)