Fastighetsmäklare till Bjurfors Södertälje

Fastighetsmäklare till Bjurfors Södertälje

Fastighetsmäklare till Bjurfors Södertälje

Om tjänsten
Som fastighetsmäklare hos oss på Bjurfors Södertälje arbetar du fritt över våra upptagningsområden Södertälje, Nykvarn, Trosa, och Salem. Du kommer får ett gediget stöd så att du kommer igång och får en bra start av en erfaren mäklare. För rätt person finn det goda utvecklingsmöjligheter. Kontoret är under expansionsfas och i dagsläget är vi tre anställda.

Vem söker vi till denna tjänst?
Vi söker dig som är registrerad fastighetsmäklare alternativt att du pluggar till mäklare och nu är redo för klivet ut i arbetslivet.

För att lyckas i denna tjänst tror vi att du är målmedveten, intresserad av affärer, engagerad och drivs av utmaningar. Du har även en förmåga att planera och följa upp verksamhetens mål och tar dig an dina arbetsuppgifter med en god inställning. Du gillar att arbeta självständigt men också att tillhöra ett härligt framgångsrikt team med stark drivkraft.

Det är önskvärt att du har en god lokalkännedom och ett stort personligt nätverk.

Vår kund
Bjurfors har drygt 50 års erfarenhet av att förmedla villor, bostadsrätter och kommersiella fastigheter. Nu ska vi bli ännu bättre! Vi vet vad som krävs för att tillhöra toppskiktet och vad som skiljer ett framgångsrikt mäklarföretag från ett som inte är det. Hårt arbete, inget annat.

Tillsättning
I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobzone som tillsätter denna tjänst genom VR-rekrytering. Som första företag i Sverige jobbar Jobzone med VR-teknologi i sina rekryteringsprocesser till tjänster inom sälj. Vi vill hitta de vassaste säljarna, och du som söker kommer få gå igenom en spännande process på vägen mot jobbet!

Vänligen inkludera CV och personligt brev i din ansökan och notera att ansökningar via mail inte tas emot. Vi går igenom ansökningarna löpande. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Fredrik Ljungar 070-167 85 03, fredrik.ljungar@jobzone.se

#jobbjustnu

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision att skapa framgång för individer och organisationer!

Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Bemanningsföretagen.

Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!

Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge - vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone?
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 6 nov 2020 (12 dagar kvar)