Operatör till kund i Södertälje

Operatör till kund i Södertälje

Erbjudande
Är du tekniskt intresserade och vill vara med i produktionen av läkemedel som förändrar vardagen för människor över hela världen? Vi erbjuder dig goda karriärmöjligheter i en högteknologisk miljö som ständigt är på väg framåt. Du kommer att jobba i ett team tillsammans med duktiga kollegor och där nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde och driver utvecklingen av spännande utmaningar.

Om jobbet som operatör
Rollen som operatör är både rolig och stundtals utmanande. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att
 • Arbeta med hantering av läkemedel
 • Industriellt arbete
 • Hantering av maskiner och arbete med underhåll vid behov
 • Kontrollerar, kvalitetssäkrar samt dokumenterar varje arbetsmoment

Arbetet är förlagt i skift om tre alternativt fem skift vilket innebär att du ska kunna arbeta varierade tider för att vara aktuell för uppdraget.

Är du rätt för rollen som operatör?
Vi på Jobandtalent söker dig som har:
 • fullständig gymnasieutbildning med godkänt betyg i svenska, matematik och engelska, gärna med naturvetenskaplig eller teknisk inriktning
 • minst två års sammanhängande arbetslivserfarenhet (heltid)
 • flytande svenska i tal och skrift. Alla sökande genomgår språktest, då tjänsten kräver detta för att säkerställa att man tillgodogör sig säkerhetsföreskrifterna
 • har du dessutom erfarenhet inom industri/produktion anses det vara högt meriterande
 • körkort samt tillgång till bil är ett stort plus. Då arbetstiderna varierar över dygnet är det inte säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå
 • har du tidigare erfarenhet av dokumentering anses det som meriterande
 • tidigare arbetat i miljöer med högt fokus på hygien, så som livsmedelsbransch eller motsvarande

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du utför ditt arbete med stor noggrannhet. Det är också viktigt att du har ett analyserande tankesätt. Arbetsuppgifterna utförs i renrumsmiljö, vilket innebär väldigt höga krav på hygien. All användning av smink, lösnaglar och smycken är därför uteslutet. Vidare ser vi att du är en person som är teamorienterad i ditt arbetssätt och har en hög servicenivå.

För anställning krävs medgivande till en större bakgrundskontroll.

För såväl oss på Jobandtalent som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt
Placeringsort: Södertälje
Tillsättning: så snart som möjligt

OM OSS
Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.jobandtalent.com/se/
Sista ansökningsdag 29 dec 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobandtalent är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning och har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher. Vi är "the good people company" som strävar efter att erbjuda våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning som skapar förutsättningar för en stabil vardag. Vi använder oss av data och en unik matchningsteknik för att se till att vi alltid har rätt kompetens på rätt uppdrag i en miljö där våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och uppmuntrade till att ständigt utvecklas. Läs mer på https://www.jobandtalent.com/se/