Executive assistant

Executive assistant

Arbetsuppgifter

Till vår kund som är en världsledande leverantör av transportlösningar söker vi nu en Executive Assistant. I rollen kommer du få hantera det administrativa arbetet för avdelningschef och ledningsteam, men du kommer även få utföra det administrativa arbetet för hela avdelningen i samarbete med två andra assistenter. Dina arbetsuppgifter kommer variera utefter behov, så är du en person som trivs med att vara spindeln i nätet och att ta i där det behövs? Tveka inte på att söka rollen redan idag!

Kvalifikationer
  • Du har minst 1 års arbetslivserfarenhet av administration.
  • Du är flytande på svenska och engelska i tal och skrift.
  • Erfarenhet av att ha arbetat som assistent eller sekreterare till ledning är meriterande men inte ett krav.
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som Executive Assistant har du lätt för att samarbeta med andra och du har en god kommunikativ förmåga. Vidare trivs du med att vara spindeln i nätet, prioritera bland ärenden och att ha blandade administrativa arbetsuppgifter.

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start i augusti och uppdraget förväntas löpa till årsskiftet med goda chanser till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format), då intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot Din ansökan! Sökord: "executive assistant", "CEO assistant", "office coordinator", "kontorsadministratör"
Mer info
Kontaktperson Mikaela Carlsson
Telefon 076 511 56 11
Email Mejla Mikaela Carlsson
Område Södertälje
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 juli 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.