Distriktssköterskor/sjuksköterskor sökes

Distriktssköterskor/sjuksköterskor sökes

JärnaHälsan driver en hälsocentral som innehåller distriktsköterskor och sjuksköterskor. Vi har hand om hälso- och sjukvården för personer inom LSS som bor i gruppbostad, serviceboende och på dagliga verksamheter. LSS är lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade.

Vi har ett nära samarbete med Järna rehabilitering och arbetar främst mot LSS-boenden i Stockholm, Södertälje, Järna och i Sörmland. Vi värnar om kvalitet, kontinuitet och vi ser till hela människan.

Som sjuksköterska/distriktssköterska på vår hälsocentral är ditt arbete varierat. Du arbetar bland annat med telefonrådgivning samt vissa hembesök. Du delar mediciner i dosetter. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team på mottagningen. Vi erbjuder dig som medarbetare en trevlig arbetsplats med engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans verkar för att ge en god patientvård.

Vi söker 2 leg. distriktssköterskor/sjuksköterskor med minst 2 års erfarenhet och som tycker om att möta människor i olika situationer. Du har en god samarbetsförmåga samt ett intresse för och erfarenhet av att arbeta i nära team med kollegor. Du är professionell, ansvarsfull, driftig, pedagogisk,du gillar att ha många bollar i luften och du har god samarbetsförmåga. Meriterande är också om du har erfarenhet och gärna utbildning inom områden som LSS eller demens/äldrevård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet av att arbeta mot människor med särskilt stöd.

Du har körkort.
Tillträde snarast.

Kontakta
Ulrika Sjösten
Verksamhetschef/Medicinskt ansvarig sjuksköterska
JärnaHälsan AB

Tel: +4672 923 62 99
E-post: ulrika@jarnahalsan.se
Mer info
Kontaktperson Ulrika Sjösten
Telefon 0729236299
Email Mejla Ulrika Sjösten
Område Södertälje
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 maj 2020 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

  • JärnaHälsan driver en hälsocentral som innehåller distriktsköterskor och sjuksköterskor.