Nyfiken konsult mot fordonsbranschen söks

Nyfiken konsult mot fordonsbranschen söks

Om tjänsten

Vi vill ta nästa steg i relationen med vår kund inom fordonsbranschen. Därför förstärker vi nu vår organisation med en tekniskt kunnig person som ska vara länken mellan kunden och vårt in house-team med skribenter och illustratörer. Slutmålet är att leverera relevant produktinformation som gör vardagen lättare för personer som dagligen jobbar med fordonen. Din uppgift blir att leta fram rätt information och sammanställa underlag så att våra skribenter och illustratörer kan förädla informationen.

Infotiv karaktäriseras av korta beslutsvägar och en familjär atmosfär. Ledorden skarp hjärna, varmt hjärta genomsyrar vår organisation och alla våra medarbetare. I rollen som konsult på Infotiv blir du del av en grupp kunniga kollegor som alla arbetar med att förenkla vardagen för folk.

Är du en nyfiken och strukturerad person som har erfarenhet fordonsbranschen? Skulle du vilja lära dig ännu mer om hur kompletta fordon fungerar och hur man bäst hjälper de som dagligen handhar fordonen ute i samhället? Gillar du tanken på att få gräva ner dig i detaljerna kring ett system eller i en funktion för att sedan lyfta blicken, målgruppsanpassa och göra livet lättare för de som använder produkten? Då vill vi att du söker denna tjänst! Urvalet kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan.

Arbetet består i huvudsak av att:
 • Utifrån kundönskemål och konstruktionsändringar utreda hur produktinformation behöver uppdateras
 • Genom aktiv research inhämta information och bereda underlag för framställning av produktinformation
 • Löpande arbeta med förbättringar i processen mellan kunden och vårt team
Detta är en rolig och spännande utmaning för dig som tycker det är kul att på ett kreativt och självständigt sätt ta reda på hur saker och ting fungerar. Kundens organisation är stor och produkten komplex, så en stor del av arbetet innebär att identifiera var relevant information finns. Detta gör du genom aktivt nätverkande, sökning i olika system och att ständigt ha användarens bästa i åtanke.

Om dig

När du börjar hos oss anställs du som konsult. Det innebär vi erbjuder möjligheten och plattformen för att prova olika utmaningar inom ramen av ditt intresseområde. Din nära relation till våra konsultchefer möjliggör att ni lägger en gemensam plan för vilka omgivningar och utmaningar du vill ha i ditt nästa steg.

Vi värderar goda, långsiktiga kundrelationer och att vara professionella i allt vi gör. Det är därför viktigt att du delar dessa värderingar, och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet hos dig som sökande.

I det här uppdraget sitter du i kundens verksamhet, men en stor kontaktyta är vårt team av skribenter och illustratörer. Förutom att leverera rätt underlag vill vi även att du kontinuerligt jobbar tillsammans med teamet för att effektivisera och förbättra processen för hur vi producerar produktinformationen. Som person skall du:
 • Ha ett stort tekniskt intresse och en stor nyfikenhet kring hur saker faktiskt fungerar
 • Ta egna initiativ, denna roll förutsätter att du självständigt söker upp den information du behöver
 • Ha en förmåga att snabbt bygga personliga relationer och nätverk
 • Vara duktig på att se helheter och hur saker och ting hänger ihop
 • Vara strukturerad och pedagogisk och tycka det är roliga att förklara komplex teknik
Du kommer att sitta i kundens verksamhet, men du har alltid tryggheten och stödet från Infotiv i ryggen.

Kompetenskrav
 • Högskole- eller civilingenjör med teknisk anknytning, gärna med inriktning mot fordon
 • Goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • Arbetslivserfarenhet kopplad till fordons- eller verkstadsindustri, tåg eller infrastruktur
 • God systemvana
Mer om Infotiv

Vi är en arbetsgivare med kollektivavtal som erbjuder bra lön och goda förmåner. Börjar du hos oss ingår du i ett modernt bolag som växer stadigt och har både varumärket och nätverket för att erbjuda dig riktigt intressanta uppdrag. Du blir del av en omgivning där det är högt till tak och där medarbetare stöttar varandra och har trevligt tillsammans även utanför jobbet.

Som konsult på Infotiv är du en del av ett företag som vårdar människorna som jobbar här. Därför värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Med kontor i Södertälje som bas för östra Sverige växer vi nu här. I dagsläget finns vår ständigt växande kundbas i hela mälardalsregionen, från Stockholm till Eskilstuna. Vi hoppas du vill bli en del av oss!

Tjänsten är heltid, tillsvidare. Resor i tjänsten kan förekomma.

Bifoga CV samt personligt brev när du söker. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Inas Golam på telefon 0760 28 29 02.

Låter detta intressant, tveka inte att ansöka redan idag. Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi undanber oss all inblandning från rekryteringsfirmor.

Kontaktperson

INAS GOLAM
RECRUITMENT MANAGER
PHONE: 076 028 29 02
E-MAIL: inas.golam@infotiv.se
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 dec (32 dagar kvar)