Infotiv söker Test Developer

Infotiv söker Test Developer

Är du utbildad ingenjör och söker din nästa utmaning? Är du duktig på att tänka abstrakt och nyfiken på hur saker och ting fungerar? Då är test någonting för dig, och då har vi tjänsten för dig!

Tekniken tar stormsteg framåt och produkterna på marknaden blir bara mer och mer komplexa. Därför behöver vi dig som vill jobba med att säkerställa att dessa fungerar som de ska. Uppdraget som testare handlar om att säkerställa att slutprodukten uppfyller målbilden. Du är ett bollplank, en problemlösare, du är nyfiken och kreativ. Du värdesätter god kamratanda och sätter stolthet i ditt jobb.

Hos oss erbjuder vi ett öppet klimat och skickliga kollegor som kan stötta dig som ambitiösa medarbetare att växa hos oss. Som konsult hos Infotiv är man aldrig ensam och man har flertalet aktiviteter att haka på, både kompetensbyggande och sociala.

Vi söker nu fler vassa och drivna testare, med erfarenhet och/eller intresse av att arbeta med test- och kvalitetshöjande uppgifter främst inom fordonsindustrin. Infotiv storsatsar på Autonomous drive, Electric drive samt Infotainment och Connectivity.

Beskrivning

Vi söker dig med teknisk bakgrund som är nyfiken, kreativ, ansvarsfull och lösningsorienterad. Du sätter stolthet i dina leveranser och kommer aldrig anse dig fullärd.

Du kommer att arbeta främst med följande uppgifter:
  • Ta till dig uppgiften, granska den samt ställa eventuella frågor och göra en tidsplanering.
  • Ansvara för och sätta upp en testuppställning. Kan vara på faktisk produkt eller i labmiljö. Göra mätningar, skriva testfall, automatisera testfall, kritiskt granska resultat
  • Redovisa resultat kopplat mot krav, samt rapportera/dokumentera din testuppställning. Genomföra root cause-analys på dina resultat.
Du är ingenjör med utbildning inom Elektroteknik, Teknisk Fysik, Mekatronik, Data, IT eller med intresse för mjukvara och hårdvara. Ett extra plus om du har elektrikerbakgrund eller håller på med något tekniskt hemmaprojekt. Du är en kreativ, strukturerad, lyhörd och engagerad person, som gillar att arbeta i team, ta initiativ och ser spännande utmaningar i de möjligheter som erbjuds. Du behärskar både svenska och engelska.

Meriterande kompetens:
  • Goda Matlab och/eller Simulink-kunskaper
  • Goda programmeringskunskaper inom JAVA, C och/eller Python
Mer om Infotiv

Vi är en arbetsgivare med kollektivavtal som erbjuder bra lön och goda förmåner. Börjar du hos oss ingår du i ett modernt bolag som växer stadigt men behåller en känsla av småskalighet och familjaritet, med varumärket och nätverket för att erbjuda riktigt intressanta uppdrag. Du blir del av en omgivning där det är högt till tak och där medarbetare stöttar varandra och har trevligt tillsammans även utanför jobbet.

Som konsult på Infotiv är du en del av ett företag som vårdar människorna som jobbar här. Därför värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet. Vi hoppas du vill vara med och växa med oss!

Infotiv öst har sitt kontor i Södertälje och vår kompetens ligger framför allt inom fordonsindustrin men vi expanderar även mot andra branscher så som Life science och IT.

Tjänsten är heltid, tillsvidare. Resor i tjänsten kan förekomma.
Bifoga CV samt personligt brev när du söker.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Inas Golam 0760-28 29 02.

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi undanber oss all inblandning från rekryteringsfirmor.

Kontaktperson

INAS GOLAM
RECRUITMENT MANAGER
PHONE: 076 028 29 02
E-MAIL: inas.golam@infotiv.se
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 dec (22 dagar kvar)