Servicechef Ford Hedin Bil Södertälje

Servicechef Ford Hedin Bil Södertälje

Arbetsbeskrivning

Ford är idag en av Hedin Bils bäst säljande märken och under året öppnas flertalet nya anläggningar över landet. Vi söker nu en servicechef som ska driva och utveckla vår verkstad/eftermarknad till nya nivåer.

Som servicechef får du en nyckelroll med ansvar för vår eftermarknad. Din uppgift är att driva verkstadsutvecklingen och att ta vår servicemarknad till nästa nivå. Genom ett motiverande och coachande ledarskap säkerställer du att personalen har rätt förutsättningar för att lyckas och utvecklas i sina roller. Du ansvarar för eftermarknadens utvecklings- och förbättringsarbete och arbetar löpande med att utvärdera, strukturera och effektivisera verkstadsprocesser och rutiner. Stort fokus ligger på att motivera och engagera personalen genom tydliga mål, löpande uppföljning och coachning.

Du rapporterar till platschef och har budget-, resultat- och personalansvar för eftermarknaden.

Din profil

För att matcha profilen är du en resultatdriven och affärsmässig ledare med flerårig erfarenhet inom fordonsbranschens eftermarknad. Du har god förståelse för verkstadsdrift och för den kommersiella eftermarknadsaffären. I tidigare roller har du gjort goda resultat vad gäller att strukturera och effektivisera processer för att öka kvalitét, kundnöjdhet och lönsamhet. Vår eftermarknad sysselsätter idag ett 10-tal anställda, vi söker därför dig som har vana att leda en verkstad på ett framgångsrikt sätt.

För oss är det viktigt att du ser och värdesätter personalens individuella kompetens, välmående och utveckling. Vi tror därför att du är en närvarande och empatisk ledare, samtidigt som du inte är rädd att ta tuffa beslut när så behövs. Du vet vad som krävs för att bygga vinnande team och för att få en motiverad personalgrupp.

Stämmer detta in på dig är vi mycket intresserade av att komma i kontakt med dig!

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare, Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hedin Bil-koncernen är dotterbolag till Hedin Group och bedriver handels- och verkstadsrörelse inom motorbranschen i Sverige, Norge och Belgien. Koncernen saluför 33 bilmärken och finns idag representerade på över 100 platser i Sverige, Norge och Belgien. Koncernen tillhandahåller både nya och begagnade person-, transport- och lastbilar.

Att jobba på Hedin Group är att vara del av en spännande tillväxtresa och som arbetsgivare är vi bra på att ta vara på drivna och engagerade medarbetare. Varje individuell kompetens är för oss en tillgång och tillsammans skapar dessa kompetenser starka och innovativa team. Vi låter dina kvaliteter och styrkor ta plats och bli användbara för hela företaget.

Hos oss kan dufå bred yrkeskunskap och många erfarenheter, så att både du och Hedin Group kan fortsätta växa.