Personbilssäljare

Personbilssäljare

Är du vår nästa medarbetare?

Är du intresserad av nya utmaningar, försäljning och brinner för att skapa långsiktiga relationer? Vi söker nu en personbilssäljare till vår nybyggda Ford-anläggning i Södertälje.

Om rollen

Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en driven och engagerad personbilsäljare. Som säljare hos oss är ditt främsta ansvar att arbeta med nybilsförsäljning - hela cykeln från inbyte till avtalsskrivning. Din uppgift är att guida kunden genom våra produkter och provkörningar. Därtill ska du kunna ge information om tillbehör och finansieringslösningar. Du är kundens kontakt genom hela säljprocessen, vilket ställer höga krav på service och att skapa en god relation.

Din profil

Vi söker dig som är engagerad, målinriktad och kommer till ett avslut i allt du företar dig. Du har kunskap om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer och vet vad som krävs för en god kundnöjdhet. Vidare har du affärsförståelse och en förmåga att självständigt organisera i det dagliga arbetet. Du förväntas ha ett nära samarbete med säljare och säljchefer på våra anläggningar, där ni som lag utbyter erfarenheter och jobbar resultatmedvetet med glädje. Vi ser gärna att du har ett par års relevant arbetslivserfarenhet och det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning av bilar. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer! B-körkort krävs.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.