Avdelningschef sökes till Granitor Electro (Södertälje)

Avdelningschef sökes till Granitor Electro (Södertälje)

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vi söker dig som är etablerad i Södertälje och tillsammans med våra engagerade medarbetare vill driva verksamheten i Södertälje och samtidigt vara en bidragande kraft i den regionala ledningsgruppen.

Om tjänsten

Avdelningen i Södertälje är del i Granitor Electro Region Öst, med etableringar på 6 orter. Vi är en mellanstor filial som levererar el- och tekniklösningar inom industri, entreprenad och el-service. Vi har många långvariga kundkontakter och ett driv att ständigt utveckla nya lösningar för att möta våra kunders behov. Genom digitala arbetssätt skapar vi mervärde och tydliga processer såväl internt som externt. Vårt långsiktiga mål är att fortsätta en stabil utveckling med våra kunder och medarbetare i fokus.

Nära samarbeten möjliggör att vi kan leverera stora- och komplexa projekt i regionen, exempelvis inom kraft, säkerhet, fastighetsautomation, automationsteknik och industriteknik.

Arbetsuppgifter
  • Du är ansvarig för Södertälje avdelningens resultat, verksamhet och medarbetare.
  • Inom ramen för regionens affärs- och verksamhetsutvecklingsplan genomför och driver du förbättrings- och utvecklingsarbete för avdelningen.
  • Du är aktiv och tar stort ansvar inom avdelningens projekt.
  • Du tar ansvar för ekonomisk uppföljning, marknadsföring, proaktiv försäljning och kundbearbetning.
  • Du är inkluderande och förstår vikten av att arbeta tillsammans mot våra målsättningar.
  • Du arbetar strukturerat och ser helheten med ett långsiktigt perspektiv.
  • Du är en aktiv deltagare i regionens ledningsarbete.
Vem är du?

Vi tror att du som söker är en affärsdriven ledare som liksom oss anser att ledarskap både handlar om att kunna leda sig själv, och samtidigt skapa en verksamhet som får människor runt omkring dig att utvecklas och ges förutsättningar att lyckas. Du behöver vara både lyhörd och resultatfokuserad.

Kvalifikationer

Du har tidigare ledarerfarenhet, en teknisk bakgrund och gedigen erfarenhet av entreprenörsbranschen inom el. Ett bra kontaktnät i regionen är meriterande. Det är viktigt med god kommunikation i tal och skrift samt erfarenhet av att arbeta i lednings- och affärssystem. B-Körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig!

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och som Avdelningschef på Granitor Electro erbjuder vi dig möjlighet till en stimulerade arbetsmiljö. Hos oss får du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har stora möjligheter att utvecklas vidare inom Granitor. Med kompetenspussel tar vi tillvara på varandras styrkor och kan forma rollerna och organisationen utifrån våra individuella drivkrafter. Som stöd i din chefsroll erbjuder vi dig vår interna ledarskaps- och chefsutbildning. Du arbetar även i nära samarbete med regionens stab - Toghether To Get There!

Information om ansökan

Urval sker löpande, vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Johan Rosenqvist, AxÖ Consulting, på telefonnummer + 46 (0)70-3267856 eller via mejl johan.rosenqvist@axoconsulting.se. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Här jobbar 4400 samhälls- och industriutvecklare och omsättningen under 2020 var 7,5 miljarder kronor. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid - både idag och för kommande generationer.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AxÖ Consulting AB
Hemsida https://axoconsulting.se/
Sista ansökningsdag 12 aug 2022 (4 dagar kvar)