Lager- och distributionsansvarig

Lager- och distributionsansvarig

Vill du vara med och vidareutveckla ett innovativt bolag i logistik- och byggbranschen med en internationell spelplan? Då är denna möjlighet rätt för dig!

Frontlog AB är ett nischat logistikbolag inriktat mot byggbranschen. Våra kunder industrialiserar byggbranschen med ett nytt sätt att bygga flerbostadshus i premiumkvalitet. Husen monteras av prefabricerade moduler som byggs till hög färdigställandegrad i fabrik. Frontlog skeppar modulerna till närmsta svenska hamn där de bearbetas och distribueras till byggplatserna för montering. För att möta vår tillväxt söker vi nu efter en till ansvarsfull, strukturerad och lösningsorienterad medarbetare som säkerställer att logistik mellan hamnar, lager, och byggen sker enligt plan och vid behov.

Arbetsuppgifter
I den här tjänsten arbetar du framförallt i Södertälje, med resor främst inom Storstockholm, Nynäshamn och Mälardalen. Du ansvarar för distributionsarbetet som säkerställer att rätt modul och montagematerial levereras vid rätt tidpunkt. Även bolagets lager i Södertälje som innehåller reservartiklar till fastigheterna faller under ditt mandat att fortsätta vidareutveckla och effektivisera.

Till en början kommer dina arbetsuppgifter framförallt att innebära att:

  • Säkerställa att rätt modul och montageartikel är klara för leverans enligt ett förutbestämt transportschema
  • Ansvara för att lagret i Södertälje Hamn löpande inventeras och ta emot och skicka artiklar
  • Koordinera med åkeri- och logistikföretag för att optimera tid och kostnad
  • Ansvara för att det finns nödvändiga lagerinventarier, diverse arbetsredskap, och visst byggmaterial samt att dessa finns tillgängliga på byggarbetsplatserna vid rätt tid
  • Packa i och ur containrar
  • Aktivt vidareutveckla och effektivisera distribution och lager

Den vi letar efter:
För att lyckas i tjänsten är du proaktiv och arbetar strukturerat med fokus på kvalité och kostnadseffektivitet. Du trivs bäst i en roll med ett stort eget ansvar, snabba beslut och när det är många bollar i luften. Din erfarenhet inkluderar godshantering i hamnar eller lager, alternativt som snickare eller elektriker. Du kommunicerar effektivt på svenska och engelska i både tal och skrift och trivs att arbeta både självgående och i grupp. B-körkort är ett krav.

Du kommer att ha ett litet team av kollegor med ett stort samarbetsfokus. Då detta är en nyskapad tjänst kommer dina arbetsuppgifter att fortsätta utvecklas och formas med tiden.

Är Frontlog rätt för dig?
Vi söker dig som är ansvarsfull med stort intresse för transport och logistik. Hos oss får du en rolig och spännande utmaning där du är med och driver innovation och utveckling, inte bara på arbetsplatsen utan även i logistik- och bygglogistik i helhet. Du kommer att ha ett litet team av kollegor med ett stort samarbetsfokus.

I Frontlog tar vi snabba beslut och effektiviserar ständigt vårt arbetssätt. Vi har roligt och bryr oss om varandra och var persons professionella utveckling. Vi hjälps åt och fokuserar på att leverera kundnytta. Läs mer om oss på vår hemsida frontlog.se.

Ansökan
Om du är redo att vara med i vår tillväxtresa, skicka din ansökan med CV och personligt brev till: david@frontlog.se. Önskat startdatum är snarast, men tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt person för tjänsten.
Mer info
Kontaktperson David Österström
Telefon 0705735510
Email Mejla David Österström
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://frontlog.se
Sista ansökningsdag 1 okt 2022 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Frontlog is based on over 40 years of experience in shipping and integrated logistics. Our focus is simple: to provide efficient logistics solutions with high customer value.

We are a small team of industry specialists, all with an edge in the respective fields. We offer a full range of logistics services, both integrated sea transportation as well as separated individual services. We offer shipping, terminal handling in ports, warehousing, and land and air transportation. We organize transportation for Out of Gauge goods, containers, pallets, and more.