VD/Verksamhetschef till Friskis & Svettis

VD/Verksamhetschef till Friskis & Svettis

Är du en god ledare och relationsbyggare? Har du erfarenhet av affärsutveckling och brinner du för kunder och försäljning? Då kan det vara just dig vi söker som verksamhetschef för
Friskis & Svettis Södertälje.

Om Friskis & Svettis

Friskis&Svettis finns i stora delar av Sverige och erbjuder lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla. Det ideella engagemanget är en av Friskis-rörelsens nav och vår träning leds av ideellt engagerade och licensierade ledare och tränare. F&S har idag ca 550 000 medlemmar samlade i 158 ideella idrottsföreningar. I Södertälje har vi ca 4500 medlemmar och ca 140 ideella funktionärer.

Din dag på jobbet

Som verksamhetschef leder du teamet av 5 anställda medarbetare och våra ideella funktionärer. Du har ett övergripande verksamhets-, personal- och budgetansvar och leder föreningen med ett tydligt utvecklingsfokus. Då majoriteten av Friskis & Svettis krafter är ideella, krävs stor lyhördhet av dig som person i syfte att behålla och utveckla det frivilliga engagemanget. Du rapporterar till föreningens styrelse, är föredragande på styrelsemöten och tar fram nödvändiga rapporter
(exempelvis verksamhetsrapport och ekonomisk uppföljning) samt beslutsunderlag. Styrelsens roll är att arbeta strategiskt och som verksamhetschef driver du tillsammans med medarbetare och funktionärer föreningen operativt, vilket innebär att leda, planera och utveckla verksamheten. Vi är i en expansiv fas där vi står inför spännande beslut och möjligheter.

Det här är du

Vi söker dig med en affärsdriven hjärna som i samklang med ett ideellt hjärta vill leda och vidareutveckla vår verksamhet i vår förening och vårt bolag. Som person är du nyfiken och entusiasmerande med en inre motor, har ett coachande förhållningssätt för att leda både anställd och ideell personal. Inom ramar och riktlinjer i överenskommelse med styrelsens beslut och F&S's värdegrund ska du agera från ett kundperspektiv, hushålla med och stärka våra ekonomiska och personella resurser samt vara handlingskraftig och tydlig. Viktigt är att du kan se styrkan i att kombinera affärstänk med ideella värderingar

Det här är vi

Välkommen till F&S Södertälje - an aktiv och växande förening som vill ännu mer. F&S Södertälje består av ca 4000 medlemmar och har som ambition att växa ännu mer. Vi är en liten och familjär organisation som är nära våra medlemmar och lyssnar på deras behov för att ständigt utvecklas och bli ännu vassare i vårt erbjudande.

Villkor och ansökan

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100% med oreglerad arbetstid, du behöver vara flexibel med arbetstiden då många av våra funktionärer träffas bäst på kvällar och helger. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Friskis&Svettis Södertälje omfattas av kollektivavtal.

Ansökan


Din ansökan med meritförteckning vill vi ha senast 29 maj till jonas@fysiolabbet.se.
Vi intervjuar personer löpande under ansökningstiden.

Vill du veta mer?

Du är välkommen att ringa ordförande Jonas Alwin, telefonnummer: 0705272799 eller maila jonas@fysiolabbet.se
Mer info
Kontaktperson Jonas Alwin
Telefon 0705272799
Email Mejla Jonas Alwin
Område Södertälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, VD & Koncernchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.friskissvettis.se/Sodertalje
Sista ansökningsdag 29 maj 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Friskis & Svettis finns i stora delar av Sverige och erbjuder lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla. Det ideella engagemanget är en av Friskis-rörelsens nav och vår träning leds av ideellt engagerade och licensierade ledare och tränare. F&S har idag ca 550 000 medlemmar samlade i 158 ideella idrottsföreningar. I Södertälje har vi ca 4500 medlemmar och ca 140 ideella funktionärer.