Vi söker erfaren parkettläggare/slipare i Södertälje

Vi söker erfaren parkettläggare/slipare i Södertälje

Tjänstebeskrivning

Vi behöver nu förstärka vårt team med en driven och duktig parkettläggare. Hos oss utgör du en del av ett team på två eller flera personer. Du utgår från Södertälje och utför arbete på byggarbetsplatser, privatbostäder och i offentliga miljöer runt om i Stockholm.

Kvalifikationer

Vi ser att du är utbildad parkettläggare och gärna har en tids erfarenhet inom branschen. Du ska ha lätt för att arbeta tillsammans med andra men också kunna ta egna beslut och jobba självständigt. Vi söker dig som är en positiv person och som har en bra känsla för kvalitet samt kan hitta de ultimata lösningarna på våra kunders problem. Yrkesbevis och B-körkort är dock ett måste och du måste kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Du har
  • Erfarenhet av att lägga trägolv.
  • Du ska vara självgående
  • Yrkesbevis eller motsvarande är ett krav
  • Rekommendation är ett krav
  • Körkort är ett krav
Personliga egenskaper
  • Förmåga att arbeta i team
  • Målmedveten med god självinsikt
  • Tydlig och kommunikativ
Ansökning

Låter detta intressant och vill du vara med på vår fortsatta expansion är du välkommen att skicka ditt CV med rekommendation till oss.
Mer info
Email Mejla Franks Parkett & Trägolv AB
Område Södertälje
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Golvläggare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.franksrent.se/
Sista ansökningsdag 7 dec 2019 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Franks Parkett & Trägolv AB och Franks Rent & Fint grundades 1992. Vi är i dag ett företag vars specialitet och inriktning är alla slags golvarbeten; läggning, slipning, lackering och inoljning av trägolv samt underhåll och renovering av sten-, klinker-, plast-, gummi- och linoleumgolv och periodiskt underhåll av alla golv.

Våra kunder finns idag huvudsakligen inom den professionella fastighetssektorn och dess hyresgäster samt privata bostads- och fastighetsinnehavare.