Vår kund i Söderälje vill nu utöka med ytterligare en fastighetstekniker

Vår kund i Söderälje vill nu utöka med ytterligare en fastighetstekniker

Är du en social prestigelös person som gillar att jobba med både enkla och mer komplexa arbetsuppgifter? Då har vi tjänsten för dig! Ansök redan idag då intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som fastighetstekniker kommer du att jobba med allt från enklare arbetsuppgifter som skötsel och underhåll av fastigheterna till fastigheternas mer tekniska system.

Arbetsuppgifter kan komma innehålla:
  • Felsökning
  • Reparation
  • Nyinstallationer
  • Testkörning av reservkraft
  • Daglig service
Under din första period kommer du få gå bredvid en mentor för att få en bra överblick av arbetsuppgifterna för att så snabbt som möjligt bli självgående och kunna ta på dig egna arbeten. Efter cirka 1år kommer du att få arbeta både jour och helger.

Din profil

Vi söker dig som är en kommunikativ och lyhörd person med god social förmåga. Du trivs i en serviceinriktad roll där du får hjälpa andra och du värdesätter ett gott samarbete med såväl kunder som kollegor.

Skallkrav:
  • Utbildad fastighetstekniker, elektriker eller drifttekniker
  • 1års arbetslivserfarenhet inom fastighetsteknik, elektronik, driftteknik
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Engelska i tal och skrift
  • Körkort
Villkor

Start: 1/4-2020
Placering: Södertälje
Lön: Enligt kollektivavtal
Arbetstider: 7-16

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Max Adsjö
Telefon 0722 31 18 78
Område Södertälje
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 maj 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordens ledande totaltekniska entreprenör och servicepartner. Huvudmarknader är Norden. Koncernen i sitt hela har cirka 3000 medarbetare.

Mer information om kunden ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.