Mekanikkonstruktör till världsledande företag inom fordonsindustrin

Mekanikkonstruktör till världsledande företag inom fordonsindustrin

Är du en mekanikkonstruktör som vill vara med och skapa en bättre morgondag?

Sök då denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna som mekanikkonstruktör kommer vara varierande, du kommer bland annat arbeta med att projektera och konstruerar provanläggningar för helbil och komponenter såsom motor och transmission. Vidare projekterar och dimensionerar du axelsystem, fundament och mekanikstruktur. Du utformar även grundläggande systemkoncept för nya provanläggningar samt genomför krav, funktions- och systemanalyser i nära samverkan med kund och övriga teknikområden

Du kommer att sitta ute hos Sigmas kund Scania där du kommer att arbeta tvärfunktionellt och ha dialog med inköp, marknad, projektkontoret. Man kommer att arbeta utifrån sprintar, där du arbetar projektbaserat. Fokusområdet kommer vara att arbeta med konstruktion i Catia v5 och Inova. Varje dag har man daily standups med sitt team, där man går igenom allt inom produktionen för att effektivisera och nå bästa möjliga resultat.

Om företaget

Sigma är en ledande aktör och erbjuder avancerade konsulttjänster inom områden som produktutveckling, industriell design, processteknik, beräkning, produktionssystem och projektledning

Din profil

Vi ser att du som söker en är social person som har lätt för att samarbeta med andra och som tycker att det är kul att jobba i en utmanande miljö och där man är lösningsorienterad som person. Det är viktigt att man är driven som person, gillar att hålla flera projekt uppe parallellt och att man har brinnande tekniskt intresse.

Skallkrav
YH / Högskola / Civilingenjörsutbildning inom relevant område.
1.5–5 års arbetslivserfarenhet
Erfarenhet inom Catia V5, Inova
Svenska & Engelska i tal och skrift

Meriterande
Arbetslivserfarenhet ifrån Scania alternativt exjobb
Erfarenhet av kablagedragning eller plastkonstruktion
Kunskap inom Catia v5 Electrical Harness Design

Om Oss

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor

Urval sker löpande

Placering: Södertälje

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Heltid 8–17
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 7 maj 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.