Junior projektledare till ledande transportlösningsbolag!

Junior projektledare till ledande transportlösningsbolag!

Just nu har du möjligheten att starta din karriär som projektledare på ett av världens främsta bolag inom transportlösningar!

Vi söker dig med projektledaregenskaper och ett tekniskt intresse! Har du en ingenjörsutbildning eller managementutbildning och är redo för ditt första jobb, missa inte denna unika chans!

Sök redan idag, urval sker löpande!

Rollen:

Vi söker nu en junior projektledare till en senior grupp som jobbar med utveckling och kvalitet inom vår kunds fordons drivlina. De arbetar med mjukvaru- och hårdvarudelen för sensorer och styrenheter till motorer och batteristyrningssystem. Komponenter används på såväl konventionella förbränningsmotorer som elektrifierade drivlinor. Detta låter tekniskt, men tjänsten har stort fokus på att driva projekt och styra en grupp. Vi ser därför att du i stället för att förstå den tekniska delen direkt, har rätt personliga kompetens inom att leda och projektera.

Rollen innebär att du kommer att hantera olika fel som har uppstått på fordonets drivlina, analysera problemet och sätta ihop en arbetsgrupp med rätt tekniska kompetens som sedan lösa de tekniska problemen tillsammans. Din roll kommer att vara drivande, koordinerade och strukturerande för att projektet och problemet löser sig. Du är länken mellan projektet och de berörda projektmedlemmarna och kommer därför agera i en klassisk "spindel i nätet roll".

Som junior kommer du få handledning och stöttning i form av utbildningar. Vi letar efter tre nyckelegenskaper i vår rekrytering av denna tjänst; Analytisk, resultatorienterad och vetgirig!

Om företaget:

Vår kund en världsledande leverantör av transportlösningar. År 2018 levererade de 88 000 lastbilar, 8500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till sina kunder. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige med filialer i Brasilien och Indien.

Din Profil:

Krav:
  • Högskoleexamen från Industriell ekonomi, maskinteknik, farkostteknik eller Management
  • Grundläggande förståelse för mjukvaruutveckling
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort
Plus är om du har varit engagerad eller haft ett jobb där du lett en grupp av något slag. Du har lätt att ta för dig och har en kommunikativ förmåga! Dessutom behöver du ha en förståelse för hur man tittar på ett problem på ett analytiskt sätt.

OM FRAMTIDEN

Framtiden finns till för att vi vill hjälpa alla till ett utvecklande, glädjefyllt och meningsfullt yrkesliv!

Vi strävar efter att det ska bli lättare för alla att hitta nästa kollega och jobb. Med nyfikenhet och glöd ska vi ständigt förenkla vägen och hjälpa alla, mot nästa utmaning.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom de Talanger som vi förmedlar.

För denna roll kommer du bli anställd via Framtiden under en inledande period, mer om detta ges vid intervju.

Villkor:

Heltid, tillsvidare

Ort: Södertälje

Start: 1 september 2021
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 19 juni 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.