Junior fordonsingenjör till världsledande leverantör av transportlösningar

Junior fordonsingenjör till världsledande leverantör av transportlösningar

Brinner du för fordonsteknik och vill vara en del av den autonoma utvecklingen?

Vi söker en praktiskt lagd lagspelare som vill jobba med den senaste tekniken inom fordonsindustrin!

Urval sker löpande

I rollen som fordonsingenjör hos vår kund, kommer du jobba med framstående teknik inom självkörande fordon. Rollen innebär att du kommer jobba hands on med att montera och installera komponenter som möjliggör den autonoma tekniken.

Uppdragen kan variera och du har stor frihet och påverkan i dina processer. Du kan exempelvis i ett uppdrag arbetar själv i fordonen praktiskt/operativt för att hitta lösningar så att pågående kundpilot- och utvecklingsprojekt kan hålla sina leveranser. I andra uppdrag är du med och planerar vilka ombyggnationer/uppdateringar som ska göras, säkrar mekanikerresurser, deltar i ombyggnadsforum. Exempel på uppgifter för rollen kan vara felsökning av fordon vid avvikelser, montera artiklar eller installera och testa mät/loggutrustning. Den teknik som du kommer beröra är nära kopplat till el. God förståelse för fordon och el är viktigt att du bemästrar.

Som junior kommer du få handledning och stöttning i form av utbildningar. Men vi ser även att du är engagerad och brinner för både teknik och fordon då rollen innebär en hel del kreativ problemlösning.

Om företaget:

Vår kund en världsledande leverantör av transportlösningar. År 2018 levererade de 88 000 lastbilar, 8500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till sina kunder. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige med filialer i Brasilien och Indien.

Mer information ges vid en eventuell intervju

Din Profil:

Skallkrav
  • Relevant utbildning; Mekanik, mekatronik, elektroteknik, elteknik, fordonsteknik
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper om El, kan läsa och förstår elschema
  • Teknikintresserad
Det är plus om du dessutom:
  • Har erfarenhet/intresse av fordonsbranschen
Välkommen att ansöka om du känner att du passar in på ovan

Placering: Södertälje

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 19 maj 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.