Junior Ljud- och Belysningsingenjör till Fordonsindustrin

Junior Ljud- och Belysningsingenjör till Fordonsindustrin

Är du en ingenjör som tycker ljud och ljus är lite extra spännande? Vill du vara med och driva utvecklingsprojekt inom ljud och belysning för lastbilar? Sök redan idag, vi söker dig med start i Juni!

OM FÖRETAGET
Vår kund en världsledande leverantör av transportlösningar. År 2018 levererade de 88 000 lastbilar, 8500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till sina kunder. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige med filialer i Brasilien och Indien.
Du kommer att tillhöra en avdelning inom företaget som jobbar med belysning, både interiört och exteriört, samt även ljud (tutor) för lastbilar. Gruppen heter EPCV och står för Electrified, Platform, Component, Visibility. Du kommer att jobba med fyra olika gränssnitt inom belysning, de elektriska, optiska, mekaniska och estetiska.
Gruppen är idag 7 personen med blandad senioritet!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som ljud- och belysningsingenjör kommer du att arbeta agilt med produktutveckling för nya eller befintliga ljud- och ljus lösningar. Du kommer att arbeta med utveckling från ax till limpa. Då ingenjörsarbetet omfattar flera gränssnitt inom belysning (de elektriska, optiska, mekaniska och visuella) så kommer du att arbete i mycket nära samarbete med både dina kollegor och med andra avdelningar i företaget. Du kommer att få bred kunskap inom optik, elektronik, mekanik, hållfasthet, material och tillverkningsteknik samt EMC (electromagnetic compatibility).

Några av de viktigaste uppgifterna för rollen är:
 • Söka nya kontakter och skapa värdefulla nätverk.
 • Interagera med både leverantörer och kunder kring kravställningen.
 • Skapa och montera en prototyp själv när så behövs.
 • Utföra tester i labbet för att säkra kvaliteten.
 • Samt kontinuerligt identifiera förbättringar i både arbetsmetoder och produkter.
DIN PROFIL
För att passa in hos oss behöver du:
 • Vara ingenjör där du fått kunskap inom antingen ljud eller ljus
 • Kunna svenska och engelska i både tal och skrift
 • Tycka om att driva projekt med andra kollegor och avdelningar
 • Kunna jobba på plats i Södertälje
Har du dessutom tidigare erfarenhet inom något av de gränssnitt tidigare nämnt är det ett plus i kanten men inget måste.

Vi har tagit fram 4 värdeord som vi söker efter i dig som person, vi söker därför efter dig som är:
 • Nätverkande
 • Ledande
 • Strukturerad
 • Analytisk
OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv.Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Juni (senare kan fungera)
Placeringsort: Södertälje (Man kommer kunna jobba lite remote)
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 26 juni 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.