Utrustningsmekaniker till Södertälje

Utrustningsmekaniker till Södertälje

Vi söker nu en bilmekaniker till en auktoriserad märkesverkstad i Södertälje. Vi söker dig som älskar att arbeta med bilar!
Är du intresserad och tror att det är dig vi söker? Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Arbetsuppgifter


Som utrustningsmekaniker arbetar du främst med leveransservice och montering av tillbehör så som motorvärmare, dragkrok, extraljus, alkolås, skåpinredningar och mycket mer.

Din profil

Vi söker dig som har kunskap och stort intresse av bilar. Du har fordonsutbildning alternativt tidigare erfarenhet av yrket. Du är självständig och kan ta ett eget stort ansvar, och samtidigt har en god samarbetsförmåga mot kollegor då ni ständigt hjälper varandra. Din personlighet värderas högt, då det är viktigt att du bidrar till en bra stämning i gruppen.
För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och att du har inställningen att alltid se lösningar.

Det är mycket meriterande ifall du har kunskaper inom el samt kan läsa ett el schema.

Övriga krav
  • B körkort
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
Är du intresserad och tror att det är dig vi söker? Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 dec 2022 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fordonsakademin startade med fokus på att fylla det stora och viktiga behovet av personal inom fordonsbranschen. Vi har mångårig erfarenhet inom branschen vilket gör att vi enkelt förstår våra kunders behov i de olika affärsområdena. Detta gör att ni som kund kan slappna av och låta oss sköta hela rekryteringsdelen just efter ert behov.

Vi brinner för att matcha ihop arbetssökanden med företag, och därför sker vårt arbete helhjärtat till för att hela processen ska lyckas.