Reservdelsrådgivare till Bilia Mercedes-Benz - Södertälje

Reservdelsrådgivare till Bilia Mercedes-Benz - Södertälje

Har du erfarenhet inom bilbranschen och vill ta nästa kliv i din utveckling? Vi söker nu en vass Reservdelsrådgivare till Bilia Mercedes-Benz i Södertälje.

Vi erbjuder en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.
Vi har en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Vi lyfter varandra och har kul på jobbet, på så sätt utvecklas vi tillsammans.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som Reservdelsrådgivare kommer du att ha en varierande roll inom bildelsfunktionen som arbetar med att hantera inkommande gods, planera och beställa hem reservdelar och tillbehör samt butiks- och grossistförsäljning. I din roll kommer du få möjlighet att arbeta inom hela arbetsområdet där du och dina medarbetare jobbar tillsammans mot gemensamma mål.

Kvalifikationer
  • Du har erfarenhet av reservdelshantering på en bilverkstad, eller liknande tjänst
  • Du har god datorvana då mycket av arbetet sker via dator och telefon
  • Du innehar B körkort
  • Du behärskar det svenska språket både i tal och skrift
Meriterande:
- Erfarenhet av att arbeta med affärssystemen Kobra och/eller Xentry

Din profil

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och du har inställningen att alltid se lösningar. Du strävar efter att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Då arbetsuppgifterna är många samt innebär en del planering och administration är det viktigt att du kan prioritera och vara strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Bilia med Fordonsakademin som hanterar ansökningar löpande. Vid frågor om tjänsten kontakta Matteus, 0728536226, matteus@fordonsakademin.se

Är du intresserad och tror att det är dig vi söker? Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt

Det här erbjuder Bilia

Det är viktigt för oss att kunna erbjuda dig som medarbetare bra och konkurrenskraftiga förmåner. Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fordonsakademin startade med fokus på att fylla det stora och viktiga behovet av personal inom fordonsbranschen. Vi har mångårig erfarenhet inom branschen vilket gör att vi enkelt förstår våra kunders behov i de olika affärsområdena. Detta gör att ni som kund kan slappna av och låta oss sköta hela rekryteringsdelen just efter ert behov.

Vi brinner för att matcha ihop arbetssökanden med företag, och därför sker vårt arbete helhjärtat till för att hela processen ska lyckas.