Butikssäljare inom Kläder och Personligt skydd

Butikssäljare inom Kläder och Personligt skydd

TOOLS gör kundens vardag enklare, säkrare och mer lönsam genom att leverera kompetens och rådgivning kring produkter och tjänster inom främst verktyg och maskiner, arbetskläder, skyddsutrustningar, fastighetsprodukter och arbetsplatsutrustningar. TOOLS bearbetar kunder inom industri, offentlig förvaltning och bygg/hantverk/service genom Butiker, Utesäljare, Tekniska Specialister, Innesäljare och digitala kanaler. TOOLS i Sverige omsätter idag ca 1,8 miljarder kronor och tillsammans med våra kollegor i Norge och Finland har vi idag filialer på över 150 orter runt om i Norden.

TOOLS ingår i Momentum Group-koncernen - en av de ledande återförsäljarna av industriförnödenheter och industrikomponenter, tjänster och service till professionella slutanvändare inom industri- och byggsektorerna i Norden. Koncernen omsätter cirka 5,5 miljarder SEK per år och har omkring 1 600 anställda. Momentum Group är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap sedan juni 2017.

Om tjänsten
Vi söker en Butiksäljare till vårt försäljningsområde Stockholm/Västmanland. Vi söker dig som kan arbeta i vår butik i Södertälje som utgångspunkt, men som vid behov även är behjälplig i vår butik i City samt Västberga. Vi söker dig som brinner för försäljning. Du kommer arbeta med att proaktivt bearbeta kunderna i butiken för att ge rådgivning om produkter och lösningar. Du gör kundorder och hanterar eventuella reklamationer enligt gällande riktlinjer. I den här tjänsten så ges du möjlighet att särskilt inrikta dig mot vårt sortiment inom personligt skydd och kläder, du kommer också att vara ansvarig för tryck av kläder.

Vem trivs här?

Vi söker dig som är målmedveten och balanserad. Du brinner för försäljning och får energi i mötet med andra människor. Du har ett kundfokuserat förhållningssätt, och tar initiativ till merförsäljning utifrån kundbehov. Du samarbetar gärna med andra men tar ansvar över ditt egna arbete. För att klara rollen ser vi att du har en avslutad gymnasieutbildning. Du skall ha tidigare erfarenhet av att arbetat i en säljande roll.

Har du erfarenhet av att arbeta i butik som säljer produkter och/eller konceptlösningar till industri- och byggsektorn är detta meriterande. Rollen kräver att du har god datorvana och systemförståelse då vi arbetar mycket i CRM-system. Erfarenhet av att tidigare arbetat med försäljning av kläder, personligt skydd och/eller tryck av kläder är starkt meriterande. Då denna tjänsten innebär resor till övriga butiker inom försäljningsområdet finns krav på B-körkort.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en varierad tjänst med ett decentraliserat ansvar där du får möjlighet att ta ansvar och driva frågor inom dina ansvarsområden och bidra till företaget och koncernens gemensamma mål.

Vi är en dynamisk arbetsplats med högt i tak, trevliga kollegor och god arbetsmiljö. TOOLS ledord är Hälsa, Miljö och Säkerhet och vi värnar både om kunden, leverantören och medarbetaren. Vi erbjuder friskvårdbidrag och andra personalfrämjande aktiviteter samt möjligheter till personlig utveckling.

Ansök!

Ansök via vårt rekryteringsverktyg. Vi kan komma att använda oss av rekryteringstester vid den här rekryteringen. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.tools.se
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (2 dagar kvar)