Utesäljare

Utesäljare

Driven utesäljare till Förch Sverige AB - Södertälje
Är du en relationsbyggande lagspelare som älskar försäljning och att hjälpa kunder både kort och långsiktigt? Då tycker vi att du skall läsa vidare!

Om tjänsten:
Vi behöver förstärka upp med ytterligare en person som skall arbeta med att utveckla ett eget distrikt, som du uthålligt och långsiktigt, bygger och expanderar. Kunderna finns inom fordon, bygg och industri.
Vi ser till att du får en gedigen introduktionsplan där du får lära dig god produktkunskap och säljteknik anpassat för dig och dina kunder.

Vi erbjuder:
 • Ett fritt och omväxlande arbete med stort ansvar
 • Eget distrikt
 • Tjänstebil
 • Mer än 120 000 egna artiklar, varav många specialprodukter. Vi tillhandahåller även ett stort övrigt sortiment från andra tillverkare. Allt för att kunna ge våra kunder en stabil helhetsleverantör.
 • Interna utbildningar både inom försäljning och produkter
 • Extremt kunniga medarbetare som gärna ger dig stöd och hjälp i arbetet.
"Jag har valt att jobba på Förch i över tio år eftersom jag trivs med ett fritt arbete där min roll är att tillfredsställa kunders behov och lösa deras eventuella utmaningar. Jag gillar variationen av att jobba både enskilt och i team för att på bästa sätt ta hand om våra kunder i både stora och små företag.

Ena dagen är aldrig den andra lik så man lär sig konstant nya saker. Man har även möjlighet att växa inom bolaget och prova på nya utmaningar om man vill det.

Vi har en bra sammanhållning, trots att vi mestadels arbetar enskilt. Jag upplever också att alla är mycket hjälpsamma om man behöver stöttning eller rådgivning. Cheferna finns alltid tillgängliga och är engagerade i de frågor som hamnar i deras knän. Det är högt i tak och man känner sig alltid trygg i att kunna säga det man vill. Mixen av kompetenser och personligheter i våra olika team leder till en bra helhet och arbetsmiljö."
 • Anders Gustafsson, distriktsansvarig säljare
Vem är du?
Vi tror att du är en initiativtagande person som vill vara med och bidra till din egen, distriktets och företagets framgång.
Det är viktigt att den person vi tar in i vårt gäng kommer att trivas och må bra. Du bör känna igen dig i att vara ansvarsfull, energisk, professionell och trivs med att arbeta självständigt. Du anses även vara utåtriktad, verbal, social och hjälpsam.

Din profil:
 • Du har god produktkunskap och erfarenhet för tjänsten.
 • Du bor i Södertälje eller i närområdet. Bostaden blir ditt kontor och utgångspunkt.
 • Du har B körkort.
 • Du har god B2B säljerfarenhet från liknande verksamhet.
 • Förutsättningar är:
 • Att du har erfarenhet av verktygsbranschen sedan tidigare.
 • Att du jobbar i jämförbar bransch med liknande produkter.
 • Att du har erfarenhet av uppsökande försäljning, B2B, eller liknande.
Ansökan:
Vi har löpande urval, så skicka in din ansökan snarast.
Skicka din ansökan genom att klicka på ansökningsknappen.

Kontakt:
Frågor angående tjänsten besvaras av Regionchef Roland Rosenblad 0761-098467.
 • Vi undanbeder oss kontakt från annonssäljare, rekryteringsföretag eller liknande
Förch Sverige AB, dotterbolag till koncernen Theo Förch GmbH & Co.KG, som finns i över 50 länder och levererar förbrukningsmaterial & verktyg till företag inom fordons-, industri-, hantverk- och byggbranschen. Läs mer om oss på www.foerch.se
Mer info
Kontaktperson Regionchef Roland Rosenblad
Telefon 0761-098467
Område Södertälje
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.foerch.se/
Sista ansökningsdag 21 jan 2023 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Förch Sverige AB vill erbjuda en arbetsplats som stimulerar dig som vill vara kreativ och verkligen älskar att göra affärer och att hjälpa våra kunder samtidigt som du är en del i ett varmt och framgångsrikt team.
Vi vill ta tillvara ditt driv, engagemang och entreprenörsanda.
Hos Förch har alla medarbetare en hög grad av befogenheter att vara kreativ och skapa egna affärer och i samråd med företaget ta fram attraktiva erbjudanden till våra kunder.

Idag är vi cirka 35 säljare uppdelat i tre regioner och är en lättrörlig organisation med korta beslutsvägar. Är du driven och engagerad inom försäljning med hög närvaro hos våra kunder? Då vill vi ha med dig i vårt team!