Förvaltningsledare till Telge Bostäder

Förvaltningsledare till Telge Bostäder

Din dag som Förvaltningsledare
Rollen innebär att du blir en betydelsefull länk i en samhällsviktig verksamhet, där Telge Bostäder är största leverantören av hyresrätter på bostadsmarknaden i Södertälje. Du får ett stort ansvar för att upprätta förvaltningsplaner runt standardsystemet Vitec där lägenhetsobjekt, hyresgäster och köanden finns registrerade. Ett system med höga krav på tillgänglighet, säkerhet och funktion. Samt att vara med och etablera vår framtida marknadsplats.

Vidare kommer du arbeta med:
  • Planera och driva förbättringsarbete i syfte att säkerställa att system stödjer verksamheten
  • Översätta verksamhetens krav/önskemål till IT-lösningar
  • Leda projekt inom ramen för förvaltningen
  • Arbetsleda interna och externa resurser
  • Informationshantering i stort, t ex klassificering och lagring/gallring
  • Uppföljning av IT-kostnader
Du kommer att tillhöra avdelningen för verksamhetsutveckling och tjänsten är placerad på vårt huvudkontor på Storgatan 42 i Södertälje. Du kommer även att jobba nära koncern-IT, på Telge AB, där den tekniska systemförvaltaren och drifts- och supportorganisationen sitter.

Det här är du
För att passa i rollen är det viktigt att du är självständig, kan ta egna initiativ och komma med idéer. Dessutom bör du vara noggrann, utåtriktad och trivas med att röra dig ute i verksamheten. Du har känsla för hur man bemöter användare - oavsett vilken nivå de befinner sig på. Det innebär att du lyssnar och fångar upp behov som du möter i verksamheten. Du är även strategiskt lagd och har helhetssyn samtidigt som du uppfattar de små detaljerna. Självklart känner du igen dig i våra kärnvärden - öppen, personlig, enkel och modig.

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom systemvetenskap/datavetenskap eller liknande, alternativt kunskaper förvärvade på annat sätt som vi bedömer som likvärdiga. Du ska ha minst fem års erfarenhet av arbete med systemförvaltning inom verksamhetskritiska system/tjänster. Du är en erfaren projektledare och van vid att leda utvecklingsprojekt.

Certifierad inom ITIL samt kunskap om PM3 är meriterande. Det är också meriterande om du jobbat inom offentligt ägt bolag.

Du behöver ha goda kunskaper inom svenska och engelska i både tal och skrift.

Det här är vi
Telge Bostäder är mer än tak, golv och väggar - vi bygger och utvecklar socialt hållbara bostadsområden för framtiden. Tillsammans med vårt systerbolag Telge Hovsjö bildar vi en av Sveriges tio största allmännyttor. I vårt bostadsbestånd finns alltifrån moderna nybyggen och miljonprogram till studentbostäder och radhus. Vi som jobbar här brinner alla för att ta hand om de viktigaste vi har - våra hyresgäster.

Telge består av moderbolaget Telge AB samt ett antal dotterbolag och ägs av Södertälje kommun. Uppdraget är att ge Södertäljeborna bra tjänster och att bidra till ett attraktivt Södertälje. Koncernen har 750 medarbetare och en omsättning på 4 500 Mkr. Vi erbjuder tjänster och service inom bostäder, bygg, el, lokaler, hamn, värme, vatten, kommunikation, science center samt arbetsförmedling och bemanning.

Ansök idag
Vi vill gärna höra mer från dig och vi jobbar löpande med den här rekryteringen. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt men allra senast 11 maj 2020. Varmt välkommen att bli en av oss!

Om du vill veta mer
I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Daniel Stenberg, 08-4523379. Fackliga kontaktpersoner på Telge är Sanne-Liv Olsen för Vision och Anders Lindgren SACO, du når båda på 08 -550 220 00.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök idag! Tjänsten tillsätts under ansökningstiden
Sökord: Förvaltningsledare IT, Förvaltningsledare, systemförvaltare, systemansvarig, Projektledare, Projektledning, "teknisk projektledare", ITIL, PM3, Vitec
Mer info
Kontaktperson Daniel Stenberg
Telefon 08-4523379
Område Södertälje
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare, Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 juni 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren